Hava Durumu

Vatandaşın ihbarı zehir tacirlerini yakalattı

Bursa'da kurulan Narko-Tem Whatsapp İhbar Hattı uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası oldu. Yıldıırım'da bir vatandaşın cep telefonuyla uyuşturucu kullanan birini çekip emniyete göndermesiyle harekete geçen polis, madde bağımlısı ile torbacısını yakaladı. Osmangazi'de yapılan operasyonda da iki kişi göz altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vatandaşın ihbarı zehir tacirlerini yakalattı

Yıldırım 'da  bir kişiyi uyuşturucu madde kullanırken görüntüleyen bir vatandaş görüntüleri Bursa polisinin kurduğu Narko-Tem Whatsapp hattına gönderdi. Bunun üzerine harekete geçen narkotim polisleri P.K. isimli kişiyi yakaladı. Yapılan üst aramasında bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, P.K.'ya uyuşturucu maddeyi sattığı belirlenen M.R.İ. isimli kişiyi de yakalayıp gözaltına aldı.

TAHKİKAT SÜRÜYOR

M.R.İ.'nin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda ise 15 gram sentetik kannabinoid, satışa hazır paketlenmiş halde 6 gram metamfetamin, bir miktar extacy hap ile hassas terazi ele geçirdi. Osmangazi ilçesinde eş zamanlı yapılan bir diğer baskında ise gözaltına alınan R.Ü. ve B.İ. isimli şahısların üzerinden satışa hazır bir miktar metamfetamin maddesi çıktı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 4 kişi "Uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçlarından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.