Hava Durumu

Vatandaşın sağlığıyla oynuyorlar...Bursa'da kokmuş et operasyonu

Bursa'da halk sağlığını tehdit eden iş yerlerine yapılan baskınlar devam ediyor. Son olarak Osmangazi Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, hijyen koşullarını hiçe sayan bir işyerine operasyon düzenledi. Zabıta ekiplerinin işyerindeki ağır koku dolayısyla işlerini yapmakta zorlandığı gözlemlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vatandaşın sağlığıyla oynuyorlar...Bursa'da kokmuş et operasyonu

Osmangazi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hamitler Mahallesi'nde bir işyerine operasyon yaptı. İşyerinin ruhsatının olmadığı, içeriden pis kokunun geldiği görüldü. Soğuk hava deposunda bozulmaya yüz tutan işlenmiş ve işlenmek üzere bekletilen et ürünleri olduğu tespit edildi. Genel temizlik kurallarına da uyulmadığı anlaşılırken, işyeri sahibine cezai işlem uygulandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle sağlıksız etler çöp kamyonuna atılarak imha edildi.

İKİ AYRI CEZA KESİLDİ

Yetkililer, "Bu işyeri son derece sağlıksız. Hijyenik olmayan şartlarda insan sağlığını tehdit eden et ve et ürünleri işleniyor. Ayrıca işletmenin işyeri açma ve çalışma ruhsatı da yok. Gerekli cezai müeyyideleri uyguladık. İşyerine iki ayrı ceza kesildi. Ruhsatsız çalıştıkları için de kapatılacak. Halkın sağlığıyla oynanmasına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.