Hava Durumu

Vicdanları yaralayan olayla ilgili Bakan Selçuk'tan sert tepki!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aksaray'daki Mehmetçik İlkokulu'nda yaşanan skandal ile ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk, "Otizmli çocuklarımız ve ailelerini inciten hadise; ne eğitim sistemimizle ne de toplumsal değerlerimizle örtüşmektedir. Engelli çocuklarımıza ve ailelerine yönelik yürüttüğümüz her çalışmada hassasiyet gösterirken; böylesi bir münferit olayın yaşanmış olması kabul edilemez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Vicdanları yaralayan olayla ilgili Bakan Selçuk'tan sert tepki!

Aksaray'daki Mehmetçik İlkokulu'nda, skandal bir olay yaşandı. Otizmli çocuklarla aynı binada eğitim gören diğer çocukların velileri eylem yaparak, otizmli çocukları yuhaladı. Skandal eylemi okul müdürü ve muhtarın bile desteklediği, ortaya çıktı. Yaşanan olayla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma başlattı.

Türkiye'yi utandıran olayla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama geldi. Bakan Selçuk, "Otizmli çocuklarımız ve ailelerini inciten hadise; ne eğitim sistemimizle ne de toplumsal değerlerimizle örtüşmektedir. Engelli çocuklarımıza ve ailelerine yönelik yürüttüğümüz her çalışmada hassasiyet gösterirken; böylesi bir münferit olayın yaşanmış olması kabul edilemez" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.