Hava Durumu

WhatsApp'a para gönderme özelliği geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, şimdi de kullanıcılarının birbirlerine para göndermesine izin verecek özelliğini test etmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2017 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2017 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
WhatsApp'a para gönderme özelliği geliyor

Geçtiğimiz günlerde fotoğraf filtreleri özelliği için düğmeye basan firmanın hedefinde bu sefer para transferi var.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, önümüzdeki süreçte kullanıcıların birbirlerine para transferi yapmalarına imkan sağlayan özelliğini kullanıma sunabilir. Zira WhatsApp söz konusu özelliği test atmaya başlamış durumda.

WhatsApp'ın bu özelliği ile kullanıcıların bu platform üzerinden arkadaşlarına para transferi yapmalarına olanak sağlanacağı belirtiliyor.

Sosyal paylaşım ağı Twitter ile başlayan ve onaylanmış hesapları belirten 'mavi tik'in yakın zamanda mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a da geleceği söyleniyor. İlk olarak Twitter'da, daha sonra Instagram ve Facebook'ta kullanılan 'mavi tik' WhatsApp'ta da uygulanacak.

Windows Phone için oluşturulan WhatsApp Beta'sında fark edilen özellik iOS ve Android'den önce bu nedenle Windows Phone'a gelecek.  Önümüzdeki dönemde platforma entegre edilmesi beklenen özelliğin öncelikli olarak işletmelerin hesaplarına tanımlanacağı belirtiliyor.  Windows Phone ile sınırlı kalmayacak güncelleme Android ve iOS için de kullanıma sunulacak.

WhatsApp, bu hareketle işletmelerle doğrudan iletişime geçmek isteyen kullanıcıları mağdur etmemek ve dolandırıcılığın önüne geçmek istiyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.