Hava Durumu

Whatsapp kullanıcılarına müjde!

WhatsApp, uzun zamandır beklenen karanlık temasının testlerine başladı. Kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği bu yenilikten ilk ekran görüntüleri de internette paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2019 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2019 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Whatsapp kullanıcılarına müjde!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarına bir yenilik daha sunuyor. Test edilen yeni özellikte uzun zamandır beklenen karanlık temanın nihayet hazırlandığı gözler önüne seriliyor. Özellik, tüm kullanıcılara sunulduğu takdirde WhatsApp, üç farklı tema özelliğine sahip olacak.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamada WhatsApp, ilerleyen dönemlerde karanlık tema özelliğine kavuşacak. Bu özellik kullanıcılar tarafından "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olarak seçilebilecek. Buna göre kullanıcılar, istedikleri takdirde açık renkli alışılmış temayı kullanabilecekken istedikleri zaman ise karanlık modu kullanabilecekler.

WhatsApp'ın beta sürümünde ortaya çıkan bu özellik, şu an için test ediliyor gibi görünüyor. Geliştirici ekip bir süre sonra, yeni özelliği kullanıcıların hizmetine sunacak. Ancak bu yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.