Hava Durumu

Yağmur İstanbul'u felç etti

İstanbul'da başlayan yağmur trafiği felç etti. Bazı sokak ve evleri su bastı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından "Son bir saatte, İstanbul'da metrekareye 75 kg. yağış düştü" açıklaması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yağmur İstanbul'u felç etti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da yağmur etkisini göstermeye başladı. Sarıyer'de yağan şiddetli yağışın ardından caddeler adeta dereye döndü. Araçlar su ile dolan yollarda ilerlemekte güçlük çekerken bazı vatandaşlar bahçelerine dolan suları kovalar yardımıyla tahliye etmeye çalıştı.

İstanbul'da  yağmur nedeniyle trafik de  olumsuz etkileniyor. Sağanak yağış özellikle Sarıyer, Şişli ve boğaz çevresinde etkili oldu. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 60'ı geçti.

Bunun yanı sıra FSM Köprüsü Anadolu - Avrupa geçişlerinde araçlar durma noktasına geldi. İş çıkışı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde ilerleyen sürücüler, Levent Tüneline girişte şelaleyi andıran görüntülerle karşılaştı.

Sahil yolunda Samat ve Avrasya Tüneli arasında da yoğun trafik yaşanırken, TEM Otoyolu'nda yer yer su taşkınları yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından "Son bir saatte, İstanbul'da metrekareye 75 kg. yağış düştü." açıklaması yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.