Hava Durumu

Yaşam mücadelesi veriyorlar! Nilüfer Belediyesi ekiplerinden içleri ısıtan çalışma

Bursa Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, dondurucu soğuklarda can dostlarını unutmadı. Ekipler kırsal mahallelerdeki belirli noktalara yiyecek bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yaşam mücadelesi veriyorlar! Nilüfer Belediyesi ekiplerinden  içleri ısıtan çalışma

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kentin merkez ve kırsal bölgelerinde soğuk hava şartlarında beslenme sorunu yaşayan can dostların yanında.

Dış Sunum Hizmetleri biriminde görevli üç ekip, beslenme odaklarının yanı sıra doğada yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına da mama dağıtıyor.

Ekipler, Gölyazı, Kadriye, Atlas, Kayapa, Ayvaköy, Güngören, Unçukuru gibi kırsal mahallelere giderek, can dostlara beslenme desteğinde bulunuyor.

Her gün yaklaşık 150 kilogram mama dağıtan ekipler, can dostların kış aylarını daha dirençli geçirmelerine büyük destek oluyor. 

Beslenme çalışmalarının kış mevsimi boyunca devam edeceğini belirten Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, "Can dostlarımızın kış aylarını daha sağlıklı bir şekilde geçirebilmeleri için ekiplerimiz çalışmalarına hız verdi. Sabahın erken saatlerine göreve başlayan ekiplerimiz, gün boyu çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal alanda yaşayan can dostlarımız için mama dağıtan ekipler, merkez mahallelerde yaşayan sokak hayvanları için de rutin çalışmalarına devam ediyor" dedi. 

Eker, güçten düşmüş ve yaralı can dostlarına rastlayan vatandaşlardan, 444 16 03 numaralı telefonu arayarak Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bilgi vermelerini istedi. 
 

Bursa Büyükşehir'den duyuru! Listede isminiz olabilir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.