Hava Durumu

'Yaz geldi' diyenleri şaşırtacak gelişme! Tüm yurda yayılacak!

Havalar adım adım ısındı, bahar kendini göstermeye başladı. Ancak Meteoroji'den yağışlı hava uyarısı geldi. Alınan son tahminlere göre, yarından itibaren yurda batıdan giriş yapacak yağışlar, hafta ortasına kadar tüm yurda yayılacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Yaz geldi' diyenleri şaşırtacak gelişme! Tüm yurda yayılacak!

Havalar yavaş yavaş ısınırken kışa nazaran daha yağışlı günler Türkiye'yi bekliyor. Yağışlara hazırlıksız yakalanmak istemeyen vatandaşlar hava durumu haberlerini yakından takip ediyor. Hafta sonu etkili olan sisli hava etkisini kaybediyor ve yarından itibaren Türkiye yağışlara teslim oluyor.

YAĞMURLU HAFTA BAŞLIYOR!

Türkiye'nin özellikle batı kesimleri geçtiğimiz günlerde sisin etkisi altındaydı ve zaman zaman ulaşımda büyük sorunlar yaşanmıştı. İlerleyen günlerde hava sıcaklığı artmış, yurdun çoğu bölgesine güneşli hava hakim olmuştu. Yarından itibaren ise batıdan başlayarak yağmur kendisini gösterecek. Hafta sonuna kadar yağmur birçok bölgede etkili olacak.

BURSA'DA YARIN YAĞIŞ BEKLENİYOR

Bursa'da bugün hava sıcaklığı yüksek 22 derece olarak ölçülecek.  Parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı kentte yer yer sis hadisesi meydana gelecek. Meteoroloji verilerine göre yarından itibaren Bursa'da yağışlı havalar başlayacak. Yağışların Cuma gününe kadar sürmesi bekleniyor.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.