Hava Durumu

Yeni görüntüler ortaya çıktı! CHP Milletvekili böyle dövüldü...

Şehit Piyade er Yener Kırıkcı'nın Ankara Çubuk'taki cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte TBMM Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün de saldırıya uğradığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yeni görüntüler ortaya çıktı! CHP Milletvekili böyle dövüldü...

Hakkari'de şehit edilen asker Yener Kırıkçı'nın cenazesinde dün olaylar çıkmıştı.

Çubuk Akkuzu Mahallesindeki cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katılan Kemal Kılıçdaroğlu, törende saldırıya uğramıştı.

Jandarma, korumalar ve polis Kılıçdaroğlu'nun etrafını sararak saldırıyı önlemeye çalışmıştı. Polis, saldırı sonrası, Kılıçdaroğlu'nu çevredeki bir eve götürmüş, daha sonra da zırhlı araçla bölgeden uzaklaştırmıştı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

TBMM Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün de, Kılıçdaroğlu ile beraber şiddette maruz kaldığı ortaya çıktı. 

Görüntülerde, saldırgan kalabalığın içine düştüğü görülen Gök'ün, kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe aldığı fark ediliyor.

YORUMSUZ

Levent Gök de, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Gök videoyu, "TBMM Başkanvekili sıfatıyla katıldığım Çubuk'taki şehit cenazesinde uğradığım saldırı anı. Yorumsuz" notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Hakkari'de PKK'lıların saldırısı sonucu şehit düşen er Yener Kırıkçı'nın dün Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen cenazesine katılmıştı.

Kılıçdaroğlu, cenazede bir grubun tekme ve yumruklu saldırısına uğramıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.