Hava Durumu

Yeni kabinede kimler olacak? AK Parti'den flaş açıklama

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan yeni kabineyle ilgili açıklama yaptı.  Bostancı, "Çok şaşırtıcı bir kabine olmayacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yeni kabinede kimler olacak? AK Parti'den flaş açıklama

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam açıklayacağı merakla beklenen kabineye ilişkin değerlendirmede bulundu. Bostancı, Meclis'in çok güzel işlere imza atacağını belirterek, muhalefetin gücünü Erdoğan'ın gelişinde ayağı kalkıp kalkmamak yerine bu tür şeylere vermesi gerektiğini söyledi. Bostancı, "Erdoğan sadece AK Parti'nin Genel Başkanı değil, yüzde 52.5 oy almış bir cumhurbaşkanı. CHP'ye tavsiyem halkın tavrından ders çıkarsın. Orada göstereceği saygı halka gösterilecek saygıdır. Sayın Kılıçdaroğlu ile Erdoğan'ın statüleri aynı değil. Kurallar ve ilkeler var. Herkesi temsil eden bir makama gelen bir kişi Meclis'te yemin edecekse sizin kurallara uymanız gerekir. Bu bir fırsattır" dedi.

ELBETTE OLABİLİR

Kabinenin bu akşam Erdoğan tarafından saat 21.30'da açıklanacağını hatırlatan Bostancı, "Çok şaşırtıcı bir kabine olmayacak. Şaşırılan isimler de elbette olabilir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü AK Parti grup toplantısı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada "Meclis'ten de isimler olabilir, neden olmasın" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.