Hava Durumu

Yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Bursa listesini titizlikle inceliyor

Bursa'daki kamu hastanelerine gelecek yeni yöneticilerin kimler olacağı merakla bekleniyor. Yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın Bursa listesini detaylı bir şekilde incelediği söyleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Bursa listesini titizlikle inceliyor

Kamu Hastaneleri Birliği'nde yeni dönemde yola devam edecek sözleşmeli yönetici, idareci ve yardımcıların kimler olacağına dair çalışmanın Bursa ayağı henüz netleşmedi. Sözleşme süresinin bir ay daha uzatıldığı haberi geldi... Türkiye genelinde yeni yöneticilerle sözleşme imzalamayan iki var. Bursa ve Giresun... Bursa'da heyecan dorukta... Sağlıkçılar,  kimlerin geleceğini merakla bekliyor.

Yazarımız Lale Akasoy, daha önceki yazısında yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın, "Bursa listesini ben yapacağım" dediği bilgisini paylaşmıştı. Duyumlara göre Bakan Demircan, Bursa'dan giden listedeki isimleri tek tek araştırıyor. Hatta Bakan Demircan'ın listede yer alan isimler için, "Biraz bekleyelim bakalım" dediği de iddialar arasında. Tabi sözleşmeleri geçen ay biten bazı hastane yöneticilerini de hop oturup hop kalkıyor.

LALE AKASOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.