Hava Durumu

'YeniDönem aracılığıyla sesimizi Türkiye'ye duyuruyoruz'

Bursa'da faaliyet gösteren sendika temsilcileri YeniDönem gazetesinin yeni yaşını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'YeniDönem aracılığıyla sesimizi Türkiye'ye duyuruyoruz'

Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi İbrahim Bulut, "YeniDönem gazetesinin 10. yılını kutluyor ve nice 10 yıllara erişmesini diliyorum. Bizim için önemli ve değerli bir gazetedir. Birçok konuda sesimizi Bursa kamuoyuna hatta Türkiye'ye duyuruyoruz.  Bu anlamda YeniDönem gazetesini çok önemsiyoruz. Hem gazete kimliği ile hem de bünyesindeki köşe yazarları ve gazeteci ekibiyle Bursa basınında önemli bir yere sahiptir. Sivil toplum kuruluşlarının, Bursa halkının ve ülkenin gündemini takip ettiğini ve iyi değerlendirdiğini ve bu anlamda var olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de, halkın haber alması yönündeki hizmetlerini sürdürür. Bursa'nın yanı sıra Türkiye'de de Bursa yerelinin sesi olarak yayın hayatını sürdürür. YeniDönem gazetesi habere ve bilgiye ulaşma açısından değerlidir. Bu manada tüm ekibi kutluyorum" dedi.

---

Birleşik Kamu-İş Sendikası Bursa Temsilcisi Özkan Rona, "Eğitime ve çalışma yaşamına dair eleştirel görüşlerimizin kamuoyuyla buluşması noktasında çeşitli zorluklar yaşarken, Yeni Dönem gazetesi özgür yayıncılık anlayışla toplumun tüm kesimlerin sesi oluyor. Basının özgürlüğünün en yakıcı haliyle tartışıldığı, özellikle muhalif seslerin susturuldu bir dönemde, demokrasiye olan inancıyla toplumun tüm kesimlerinin sesine yer vererek halkın haber alma özgürlüğünü gözeten Yeni Dönem gazetesinin 10.yılını kutlarım. Tarafsız yayıncılık anlayışının kesintisiz bir şekilde devam etmesi dileklerimle. Basının özgürlüğünün en yakıcı haliyle tartışıldığı, özellikle muhalif seslerin susturuldu bir dönemde, demokrasiye olan inancıyla toplumun tüm kesimlerinin sesine yer vererek halkın haber alma özgürlüğünü gözeten Yeni Dönem gazetesinin 10.yılını kutlarım" dedi.

---

DİSK Bursa Bölge Temsilcisi Ayhan Ekinci, "Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı 100. yılda tüm özgürlüklerin gerçekleştiği, işçilerin, emekçilerin hakkını aldığı bir Türkiye için mücadele ediyoruz. YeniDönem gazetesi, sendikamızın basın açıklamalarını, grev ve direnişlerini izleyen ve kamuoyuna yansıtan bir gazetedir. Gazeteler kamu adına hizmet eden kuruluşlardır. Kamuoyunun haber alma özgürlüğünü çok önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte toplu sözleşme görüşmeleri başlıyor. Sendikamızın kamuoyuna yansıması yerel basının duyarlılığına bağlı. Farklı görüşlere yer verilen ve Bursa gündemini izleyen YeniDönem gazetesinin yayın hayatının uzun soluklu olmasını diliyoruz. Nice on yıllara" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.