Hava Durumu

YeniDönem'e 9. yılında tebrik mesajları yağdı!

9. yaşına giren YeniDönem gazetesine tebrik mesajları yağdı... İyi dileklerini ileten Bursa siyasetçileri ve yöneticileri ilkeli, tarafsız, doğru haberciliğin altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YeniDönem'e 9. yılında tebrik mesajları yağdı!

"Dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışı..."          

T.C. Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu:

"Yeni Dönem'in 9 yılını kutluyorum. Güçlü Türkiye'ye her alanda olduğu gibi basın alanında da güçlü olmak yaraşır. Yerel gazetelerin etkili bir şekilde varlığını sürdürmesini, demokrasimiz açısından zaruret olarak görüyoruz. Milletin hizmetkârı bir siyasi anlayışın mensupları olarak, insanımızın hissiyatına tercüman olan yerel medya kuruluşlarını güçlü tutmak en önemli hedeflerimizden biridir. Yerel gazeteler; şehirlerimizin siyasetinden sporuna, sosyal hayatından iktisadi yaşamına, tarihinden sosyolojisine, sanat hayatından kültürel değerlerine bilumum kentsel dinamiklerine dair tüm parametreler hakkında toplumu bilgilendirme görevini icra ettikleri gibi, yurdumuzun dört bir yanındaki güzelliklerin adeta bir özeti gibidir. Bu bağlamda Bursa'mızın güzelliklerini, hemşehrilerimizin yüce gönlünün esintilerini yansıtan Yeni Dönem Gazetesi'nin yayınları takdire şayandır. Bursa basınında, hemşehrilerimizin vicdanı ve gür sesi olmayı hedefleyen bir yayın çizgisini gözeten Yeni Dönem Gazetesi'nin 9. yaşını kutluyorum. Dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini yürüten gazete yöneticilerine, muhabirlere, editörlere ve tüm çalışanlara tebriklerimi sunuyor, Cenabı Hak'tan muvaffakiyetler niyaz ediyorum."

"Bursa'nın sesi..."

Bursa Valisi İzzettin Küçük:

"Yeni Dönem 9 yıldır Bursa'nın sesi, vicdanı, yüreği olmuştur. 9 yıldır hep Bursa'nın yükselmesi, yücelmesi, Bursalıların yüzünün gülmesi için haber yapan, doğruyu ama her zaman doğruyu yazmak için titizlik gösteren Basın yayın organımız. Çalışanlarını tebrik ediyorum. Nice uzun yıllar başarılı yayın hayatının devam etmesini diliyorum."

"Tarafsız ve özel haberleriniz, yazılarınızla farklısınız"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş:

"Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bursa 3 milyon nüfusuyla Türkiye'nin en önemli şehri. Bursa'nın basını da renkli ve hareketli. Dolayısıyla bu kadar aktivitesinin güçlü olduğu bir yerde Yeni Dönem'de önemli yazarları, çalışanları, tarafsız yayın hayatıyla Bursa'ya renk katıyor. Tarafsız ve özel haberleriniz, yazılarınızla farklısınız. Gazetenizi özellikle takip ediyoruz. Nice başarılı yıllar temenni ediyorum."

"Dolu dolu..."

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar:

"Yeni Dönem Bursa gazeteciliği adına yeni bir dönem başlattı. Yerel basın güçlü. Yeni Dönem'de bu güce ayrı bir güç kattı. Her gün takip ediyoruz. Bursa hakkında haberleri ve yorumları ile bizlere büyük katkı sağlayan bir gazete olarak sürekli takibimizde. Gerek haberleri ve köşe yazarları ile dolu dolu gazete hep takibimizde, Daha nice 9 yıllara. Çalışanından, işverenine kadar hepinize büyük başarılar diliyorum.

"Kamuoyunu bilgilendirme duyarlılığı takdire şayan"

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali:

"Doğru, tarafsız değerlendirmelerle, kamuoyunu bilgilendirmek, kamu hizmeti açısından çok önemli. Bu görevi Yeni Dönem Bursa'da haklı olarak sürdürüyor. Çok önemli köşe yazarları, Bursa'ya olan duyarlılığı, yapıcı çözüm arayışları, Bursa'nın Türkiye'de rekabet gücünün oluşması için yapmış olduğu kamuoyunu bilgilendirme duyarlılığı takdire şayan. Yerel basın çok çok önemli Bursa'daki yerel medyanın gücü de çok çok önemli. Bu önemli gazetelerin önde gelenlerinden biri de Yeni Dönem. Nice 9. Yıllar diliyorum sizlere."

"Yerel medyaya güç katıyor"

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey:

"Yeni Dönem Gazetesi'nin 9'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. "Özgürlüğün gücü" sloganıyla 9 yıldır, Bursa halkının haber alma özgürlüğüne katkıda bulunan Yeni Dönem Gazetesi, habercilik anlayışı ile kentimizde yerel medyaya güç katıyor. Bursa, Türkiye ve dünyadaki bütün gelişmeleri ayrıntıları ile okurlarına aktaran Yeni Dönem Gazetesi, yayıncılık ilkeleri ile örnek bir gazete. Halkın haber alma, basının da haber verme özgürlüğünün sürmesi en büyük temennimiz. Çünkü gazetecilik mesleği bizim için önemli, gazeteciler önemli. Dördüncü kuvvet olduğu için önemli;  demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olduğu için önemli. Haber alma özgürlüğünün sürekli var olmasını arzu ediyorum. Bağımsız, özgür bir gazetecilik, demokrasimizin gelişmesine katkıda bulunur. Onun için gazetecilerin kalemlerini özgürce kullanabilmeleri konusundaki hassasiyetimizi her yerde dile getiriyoruz. Son dönemde daha da hassas bir süreçten geçtiğimiz için bu konuda da gazetecilerin tümünün duyarlı olmalarını, tarafsızlık ilkeleri içinde davranmalarını arzu ediyoruz.  Vizyonu ve yayıncılık anlayışı ile büyük beğeni toplayan Yeni Dönem Gazetesi yönetimini, yazarlarını, bütün çalışanlarını kutluyorum. Yeni Dönem Gazetesi çalışanlarının aynı onur ve gururla daha uzun yıllar yayın hayatlarını sürdürmelerini, haberi halka özgürce ulaştırabilmelerini diliyorum.

"Bursa'ya renk kattı"

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz: "Okuduğumuz, çok sevdiğimiz köşe yazarlarının olduğu bir gazete. Haberlerine güvendiğimiz, doğruluğuna inandığımız Yeni Dönem Bursa'ya bir renk kattı. Özellikle ilçe haberlerine yer vermeniz bizler için çok önemli. YeniDönem'in yeni yaşında çok daha başarılı işlere imza atacağına inanıyorum."

"Güvenilir bir yayın kuruluşu"

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban: "Yeni Dönem Bursa'da yayın hayatı içinde seviyeli, kaliteli ve iyi, güvenilir bir yayın kuruluşu olarak gözlemliyoruz. Çok fazla yayın kuruluşu olan yayın kuruluşları arasında güvenilir bir gazete. Başkan olduktan sorma evime gittiğimde ilk önce okuduğum gazete. Yaptığınız ve doğru ve güvenilir haber ve yazılarınızın devam etmesini diliyorum. Başarılar diliyor hepinize saygılar sunuyorum."

***

"Doğru tarafsız yayın çizgisi..."

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz: "Bursa'da Yeni Dönem Gazetesi ilçe haberlerini de yayınlayarak bizlerin sesi olmaya devam ediyor. Yaptığımız hizmetlerin bilinmesine ve tanınmasına öncülük etmektedir. Doğru tarafsız yayın çizgisinin olması takdir ediliyor. Nice başarılı yıllara. Yazarı, habercisi ve okuyucusu ile nice yıllar diliyorum. Kamuoyunun sesi olmanızın devamını temenni ediyorum."

"Basınımızın güzide kuruluşlarından..."

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık: "Halkın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi yolunda; ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla, bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan, yerel basınımızın güzide kuruluşlarından olan Yeni Dönem Gazetesi'nin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, nice uzun yıllar daha başarılarınızın devamını dilerim."

"Köşe yazarlarınız çok güçlü"

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar: "Bugüne kadar olduğu gibi, gelecek yıllar için de başarılar diliyorum. Köşe yazarlarınız çok güçlü. Doğru ve ilkeli haberlerinizle de Bursa gündemini tutuyorsunuz. İlçelere de yer vermeniz bizler için çok önemli. Bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar diliyorum."

"Çalışmalarınızın devamını dilmiyorum"

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan: "Biz yapılan hizmetlerin vatandaşla buluşmasının basının emeği çoktur. Zira Mustafakemalpaşa 'hakikatleri korkmadan söyleyiniz' diyen Atatürk'ün ismini taşıyan bir ilçedir. Farklılıkları, zenginliğe dönüştürmede basının önemi büyük. Biz yaptığımız işleri toplumun görüşlerini alarak hareket ediyoruz. Yansıtmada basın çok önemli görev yapıyor. Şu anda Türkiye'nin geçtiği bu süreçte birlik beraberliğin sağlanmasında basına büyük önem düşüyor. Yeni döneminizi kutluyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını dilmiyorum."

"Bursa'mızın güzide markalarından biri"

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan: "Kurulduğu günden bu yana, özgün ve objektif gazetecilik anlayışıyla hareket eden Yeni Dönem Gazetesi; yenilikçi ve değişime önem veren yapısıyla, Bursa'ya önemli bir değer katmaktadır. Gazetenin hazırlanmasında ve bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanları can-ı gönülden kutluyor; bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de çok güzel işlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, Bursa'mızın güzide markalarından biri olan Yeni Dönem Gazetesi'nin, 9. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, nice yayın yıllarına ulaşmanızı diliyorum. Saygılarımla."

 "Nice yeni dönemler"

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan: "Halkımızın haber alma hakkını tarafsız ve en doğru şekilde yerine getiren YeniDönem Gazetesi'ne nice yeni dönemler dileklerimle. Özellikle ilçe haberlerine yer veriyorsunuz. Bunun devamını diliyor; hepinize başarılar diliyorum."

"Takip ettiğimiz özel bir gazete"

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın: "Gayet güzel bir gazete. İlçe haberlerine yer vererek bizlere destek oluyor. Okuduğumuz, takip ettiğimiz özel bir gazete. Okurken de zevk alıyoruz. Yeni kuruluş yıldönümünüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

"Bursa'da ayrı bir yeri var"

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu: "Yerel basınımızın güçlü kalemlerinden oluşan Yeni Dönem iyi ki var. Eleştirileri, haberleri bizlere yön veriyor. Güçlü kalemleri ile Bursa'da ayrı bir yeri olan Yeni Dönem çalışanlarının bu güzel günlerini kutlar başarılarının devamını dilerim."

"Yolunuz açık olsun"

Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya: "Basın Dünya'da bir güç. Ancak; kolay bir meslek değil gazetecilik. Basın mensubu arkadaşlarımızdan 80-90 yaşına geleni görmedim. Siz gördünüz mü? Tamam,  Belediye Başkanlığı da zor da; gazetecilik çok daha zor bir meslek. İşiniz çok riskli. Kolaylıklar diliyorum. Cenabı Allah yolunuzu açık etsin."

"Demokrasinin vazgeçilmez unsuru"

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke: "Yayın hayatınızda başarılar diliyorum. İlçe haberlerine önem vermeniz bizim için çok önemli. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir basın yayın organları. Yeni Dönem Gazetesi de; 9 yıldır Bursa ve ilçelerine ayrı bir renk, heyecan ve kalite katmıştır. İnanıyorum ki; bundan sonra da bu başarısını sürdürecektir."

"Bursa'da önemli yer edinen bir gazete"

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman: "YeniDönem'i ilgi ile takip ediyoruz. Basınımıza değer kattığını düşünüyoruz. Objektif yayın politikası tarafsız haberciliği ve güncel konuları gündeme getirmesiyle Bursa'da önemli yer edinen bir gazete Yeni Dönem. Yayın hayatınızın böyle sürmesini diliyor, başarılarınızın devam etmesini temenni ediyorum."

İl Emniyet Müdürü Osman Ak:

"Yayın hayatınızda başarılar diler, bundan sonra da başarılarınızın devamını dileriz."

"Bilgiye ulaşmasında köprü vazifesi görüyor"

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu:

"Gazeteniz çok güzel. Okuyoruz. Bursa gündemini Yeni Dönem'den takip ediyoruz. Bursa halkının zamanında; gündeme ilişkin doğru bilgiye ulaşmasında köprü vazifesi gören bir gazete. Kamuoyuna doğru bilgiyi tarafsız olarak ulaştıran, Bursa'da tarafsız şekilde, gündemin tamamını kapsayacak şekilde haberler aktaran, yazılar yazan, yazarlarının da makalelerinde vatandaşa doyurucu bilgiler sunan bir gazete. Özellikle Yeni Dönem'i takip ediyorum. Yeni Dönem Gazetesi'nin sahibi ve çalışanlarına Bursa halkını bilgilendirme çalışmalarına gösterdiği gayretleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılar temenni ediyorum."

AK Parti Bursa Milletvekili İçişleri eski Bakanı Efkan Ala:

"Yeni Dönem Gazetesi Yönetim Kurulu... Kuruluşunuzla, aynı zamanda kamu hizmeti görevi yürütmenizden ve bugüne kadar ki çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Yeni Dönem ailesinin kuruluş yıldönümünü kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın:

"Yeni Dönem Gazetesi'nin 9. Yıldönümünü kutluyor, Bursa kamuoyuna her zaman tarafsız ve doğru haber iletme gayretlerinizi destekliyor, bu vesile ile tüm çalışanlarınıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum."

"Siyasetçilerle sürekli iç içe..."

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç:

"Bursa'da yerel gazetecilikte başarılı bulduğum Yeni Dönem çalışanlarını kutluyorum. Gazetecilik aynı zamanda kamu hizmeti. Haberlerin gerçek boyutta aktarılmasını, kamuoyuna gerçeklerin yansıtılmasında, bu noktada siyasetçilerle sürekli iç içe olan bir hizmet sunuyorsunuz. Çalışmalarınızda ve gelecek yayın hayatınızda başarılar dilerim."

 "Bursa'nın köklü basın organlarından..."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Lale Karabıyık:

"İlkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışıyla yaptığı çalışmalarla Bursa'nın köklü basın organlarından olan Yeni Dönem Gazetesi'nin kuruluşundan günümüze kadar gelmesinde ve gelişmesinde özverili çalışmalarıyla emeği geçen tüm basın emekçilerini gönülden kutlarım. Düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı ve demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan Yeni Dönem Gazetesi'nin tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla sürdüreceği yayın hayatınızda başarılarınızın devamını ve nice başarılı kuruluş yıldönümleri dilerim."

"Aynı çizgide kararlılıkla ilerliyor"

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman:

"Medya, tartışmasız kamuoyu denetiminin en etkin yoludur. Sağlıklı işleyen bir medya faaliyeti, demokrasinin temel kurumlarıyla yaşatılması ve millî değerlerin korunması açısından önem arz etmektedir. Basın özgürlüğü, demokratik rejimi ayakta tutan temel hak ve hürriyetlerin başında gelmektedir. Medya çalışanlarının, kamuoyuna yansıttıkları haber ve gelişmeleri, belli ilke ve kriterleri göz önüne alıp sorumluluk süzgecinden geçirerek kamuoyuna yansıtmaları, toplumsal ahenge ve barışa katkı sağlamaktadır. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısı ve değerli köşe yazarlarıyla yerel basınımızın güzide gazetelerinden; ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla Bursa haberciliğine birçok katkı sağlayan Bursa basınımızın kıymetli kuruluşlarından Yeni Dönem Gazetesi'nin 9. yayın yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim."

 "Bursa'nın sesi"

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil:

"Basınımız da çok güzel yer edindi. Bursa'ya 9 yıldır halkın sesi oldu. Gösterdiği cesaretli haber ve köşe yazılarıyla da hepimizin takip ettiği gazete oldu. Hepinizi kutluyor ve bundan sonraki yayın yaşamınızda başarılar diliyorum."

"Güçlü kalemler..."

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu:

"Yeni Dönem'in yeni yılını kutluyorum. Gerçekten Bursa yerel medyasında Yeni Dönem'in farklı yeri var. Çok güçlü kalemlerin yazdığı, basın özgürlüğünün bitirildiği bir zamanda dik duran, kamuoyunu bilgilendiren ve kamusal görevini yerine getiren bir medya. Anayasa da medyanın dördüncü güç olarak yer almasını istiyoruz. İktidarın baskısından kendini arındıran Yeni Dönem'i takdirle izliyoruz ve izlemeye devam edeceğiz."

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın:

"Yeni Dönem i çalışanlarını tebrik ediyorum. Bursa yerel basınında nice 9 yıllara ermesini dilerim. Yerel basının en büyük temsilcileri olan Yeni Dönem çalışanlarının başarılarının devamını diliyorum."

"YeniDönem'i uzun zamandır izliyorum"

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş: "Yeni Dönem'i uzun zamandır izliyorum. Bursa'da bağımsız gazetelerden bir tanesi. Önemsediğimiz bir basın organı. Yeni Dönem Gazetesinin kuruluşunu yayın hayatını beğeniyoruz. Hem işyerimizde, hem de partimizde bulunması gerektiğini biliyoruz ve her gün alıyoruz.  Bağımsız bir gazete. Bizim için en önemlisi o. Sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Bursa'nın en güçlü kalemleri

MHP İl eski Başkanı ve Bursa Milletvekili Aday adayı Tevfik Topçu: "Bursalıların gözü, kulağı oldu Yeni Dönem. Özellikle tarafsız ve baskı altında olmadan yaptığınız yayınlarla hepimizin ilgi ile takip ettiği bir gazete Yeni Dönem. Yazar kadrosu ile de Bursa'nın en güçlü kalemlerini bir araya topladı. Yayın hayatınızın böyle devam etmesini diliyor ve daha nice başarılı yıllar diliyorum."

 "Kurulduğu günden bu yana takip ediyorum"

İYİ Parti İl eski Başkanı ve Bursa Milletvekili Aday Adayı Yüksel Yılmaz: "Yeni Dönem Gazetesini kurulduğu günden bu yana takip eden bir Bursalıyım. Yeni Dönem'in özelliği pastadan pay almak üzere değil, pastayı büyüttüğünü gözlemledik. Bursa basın sektörüne önemli hizmet yaptıklarını gördük. Bu başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini, iyi hizmetler yapmasını, iyiliklerle temenni ederim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.