Hava Durumu

YeniDönem'in 'Yıl olmuş 2020' haberi ses getirdi! Dev firmadan dikkat çeken hamle...

Ovaakça'daki altyapı yetersizliği nedeniyle vatandaşı isyan ettiren internet sorunu hakkında yaptığımız ve kamuoyunda geniş yankı bulan 'Bu ne Yaman Çelişki?' başlıklı haber, servis sağlayıcılarını harekete geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YeniDönem'in 'Yıl olmuş 2020' haberi ses getirdi! Dev firmadan dikkat çeken hamle...

Tuğba ÖZ

Bursa'da birçok nokta gibi Ovaakça'daki internet altyapısının da yetersizliği, vatandaşı çileden çıkardı. Çok sayıda şikâyete konu olan sorun hakkında yaptığımız ve vatandaş Caner Bekret'in açıklamalarına yer verdiğimiz 'Yıl olmuş 2020. Bu Ne Yaman Çelişki?' başlıklı haber, Türk Telekom'u harekete geçirdi.

Caner Bekret'e ulaşan Türk Telekom yetkilileri, 10 aydır çözülemeyen sorun hakkında çalışma başlattıklarını bildirdi. Konunun takipçisi olacaklarını söyleyen şirket yetkilileri, bölgedeki internet probleminin en kısa sürede çözüleceğinin taahhüdünü verdi.

ŞİKÂYET YAĞDI

YeniDönem gazetesinde yayınlanan haber sonrası vatandaştan çok sayıda şikâyet maili ve telefonu geldi. Yunuseli Mahallesi'nde ikamet eden Gürhan Türkmen, altyapı sorunundan dolayı 3 senedir evlerine internet bağlatamadığından yakındı. Bulunduğu apartmandaki 6 dairede aynı sorunun yaşandığını söyleyen Türkmen, son çare olarak cep telefonlarının internet kotalarını yükselttiklerini aktardı. Sürekli olarak ilgili kurumlara konu hakkında şikâyet oluşturduklarını belirten Türkmen, sorunun çözüme kavuşturulmasını talep etti.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.