Hava Durumu

'YeniDönem sesimiz oldu'

Makine, İnşaat, Jeoloji ve Mimarlar Odası'ndan, 9. yıl dönümünü YeniDönem gazetesine tebrik mesajları geldi. Oda başkanları desteklerini iletip, Akademik Odaların seslerinin topluma duyurulmasında medyanın önemine değindi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'YeniDönem sesimiz oldu'

"Çevreye duyarlı"

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, TMMOB Bursa İKK Sekreteri Fikri Düşünceli:

"YeniDönem Gazetesi son yıllarda öne çıkan bir gazete oldu. Güne başlarken ilk okuduğum gazetelerden. Ulusal olarak da takip edildiğini düşünüyorum. Önemli haberleriyle gündem oluşturuyor. Köşe yazarlarıyla önemli yol aldı. Bursa'da öne çıkan bir gazetecilik anlayışı var. Kent gündemi YeniDönem'in köşe yazarlarından takip ediyorum. Güncel siyasete, sağlığa, akademik odalara, çevre konularına yer veriyor. Yayın hayatında başarılar ve nice sekiz yıllar diliyorum."

"YeniDönem sesimiz oldu"

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak:

"Yeni Dönem Gazetesi Sahibi, Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarlarına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Özellikle Akademik Odaların seslerinin topluma duyurulmasına "en fazla" aracılık eden gazetedir Yeni dönem. Gerek Köşe yazarları ve gerekse yayın yönetmeni başta olmak üzere tüm çalışanları bizim sesimiz olmuşlardır. Sırf bu açıdan bakıldığında bile önemli bir gazetedir bizim açımızdan. Bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyor ve sesimizi duyurmaya devam etmesini temenni ediyorum."

"YeniDönem'in haberciliğini takdirle karşılıyoruz"

Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Engin Er:

"YeniDönem gazetesi okuduğum ve takip ettiğim gazeteler arasında yer alıyor. Akademik odaların sesi olmasını, yerel konulara hassasiyetle yaklaşmasını takdirle karşılıyoruz. Kamuoyuna duyurulması gereken konulara haber olarak yer veriyor. Yazılı basın çok önemli. Sizler olmasanız bizim sesimiz duyulmaz. YeniDönem'de yayımlanan bir röportajımız on binlerce kişiye ulaşmıştı. Biz meydanlarda miting yapsak o kadar insana ulaşamayız.  Bu değerli yayın çizginizde nice dokuz yıllar diliyorum."

"Geniş bir yelpazeniz var"

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin:

"YeniDönem Bursa'nın nabzını tutan, Bursa'nın gerçeklerini kamuoyu ile buluşturan bir gazete. Takip ediyoruz. Birçok görüşü bir arada okura sunan geniş bir yelpazesi var. Bu da oldukça önemli. Ayrıca sosyal medyada da etkinsiniz. Orada var olabilmek de önemli, ciidid şekilde fark ediliyor. Akademik odaların seslerinin kısık kaldığı bir dönemde bizim için önemli bir mecra. Nice sekiz değil seksenli yıllara."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.