Hava Durumu

Yenikapı'ya akın ettiler! Erdoğan mitinge katılan kişi sayısını açıkladı...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Mitingi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan, Yenikapı'daki mitinge 1 milyon 600 bin vatandaşın katıldığını açıkladı. Erdoğan konuşması sırasında 'Size sürprizim var' dedi ve alandaki dev ekranlardan İstanbul'da yaptıkları icraatları gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yenikapı'ya akın ettiler! Erdoğan mitinge katılan kişi sayısını açıkladı...

''Cumhur İttifakı'', İzmir ve Ankara'dan sonra üçüncü büyük mitingini İstanbul'da yaptı.

ERDOĞAN, MİTİNGE KATILAN KİŞİ SAYISINI AÇIKLADI

''Cumhur İttifakı''nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti'li Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

''Adaletin huzurun hakkaniyetin hakim olduğu şehir. Her inançtan her kesimden insanın güvenle yaşadığı şehir. Herkesin gözü gözdesi olduğu İslam şehri.

Seni yürekten selamlıyorum İstanbul. Yenikapı bugün yine bir başka güzel. Muhteşemsin İstanbul. İşte böylesi yürekler fethetmişti İstanbul'u. Aldığım resmi rakama göre 1 milyon 600 bin kişi Yenikapı'da. AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş kardeşimle Cumhur İttifakı'na inanan, güvenen tüm kardeşlerimle işte bu İstanbul için bir kez daha Yenikapı'dayız. Şu anda aldığım resmi rakam 1 milyon 600 bin.

''1 NİSAN'DAN SONRA YİNE BURADA ZAFERİN ŞENLİĞİNİ YAPARIZ''

İnşallah 1 Nisan'dan sonra bu zaferle beraber yine burada, şöyle çok fazla da uzatmadan bir de zaferin şenliğini yaparız. Hedefimiz 2023'e kadar otopark kapasitemizi 123 bin araca çıkartmaktır. Bay Kemal temelini attık nasip olursa Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) de kısa bir zamanda bitireceğiz. Dünyada parmakla gösterilen bir AKM yapıyoruz. Opera binamız olacak daha büyük her yönüyle muhteşem.

''29 EKİM'DE FAZIL SAY'IN KONSERİ OLACAK''

Bitirdikten sonra orada bir konserimize gelirsin. Ankara'dakine gelemiyor. 29 Ekim'de Fazıl Say'ın orada konseri olacak kendisinin güftesi bestesi olacak. Derdimiz sen hangi zihniyettensin değil ya. Gelin tek millet olalım. Yaklaşık 6 katrilyon lira maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kuruyoruz. Burada 20 bin kişiye doğrudan istihdam sağlanacak. 3,5 katrilyon lira maliyetle, Teknoloji Geliştirme Merkezi kuruyoruz. Eyüpsultan Göktürk'te tarımsal teknoloji geliştirme merkezini kuracağız. Tarihi Yarımada'yı da kadim şehir olarak ilan ederek, restorasyon seferberliği başlatacağız. İstanbul'a 900 trilyon liralık bir yatırımla dev bir film platosu kuracağız. Denize kıyısı olan 22 ilçemizdeki 170 km'lik kıyı şeridini kesintisiz ve engelsiz şekilde düzenleyerek İstanbul halkının hizmetine sunacağız. Şehrin her köşesinde, 300 mahalleye 955 kreş açacağız.

''SEÇİM SONRASI BUNUN FATURASINI SİZE AĞIR KESECEĞİZ''

Ey finans sektörünün içinde olanlar, kalkıp da piyasadan dövizleri toplayıp, 'döviz yükselecek, şöyle, böyle olacak' bu tür provokatif eylemlerin içerisine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Seçimin arifesinde bu tür eylemlerin (döviz) içerisine girenlere sesleniyorum: Hepinizin kimliğini biliyoruz. Hepinizin neler yaptığını biliyoruz. Şu anda BDDK bazı adımlar attı. Ama şunu bilin ki seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğiz. Bu milleti aldatamayacaksınız. Bizim paramız Türk Lirası. Buna sahip çıkacağız. Bunların oyununa da gelmeyeceğiz ve bu faturayı da bunlara ödeteceğiz.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.