Hava Durumu

'Yenilgisiz bitirmek istiyoruz'

Dünya Kupası Elemeleri son maçında cuma günü Cezayir ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu William Troost-Ekong, "Son maçımıza ciddiyetsiz olarak çıkmayacağız. Elemeleri yenilgisiz bitirmek istiyoruz" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Yenilgisiz bitirmek istiyoruz'

Ali Şahin

Nijerya Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupasına katılmayı garantileyen Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu William Troost-Ekong Afrika'da yayın yapan AOIFootball'a  isimli internet sitesine açıklama yaptı. Dünya Kupası Elemeleri son maçında Cuma günü Cezayir ile karşılaşacaklarını hatırlatan genç oyuncu "Son maçımıza ciddiyetsiz olarak çıkmayacağız. Elemeleri yenilgisiz bitirmek istiyoruz" dedi. 

BÜYÜK BAŞARI

Grup kuraları çekildiğinde kimsenin kendilerine Rusya'ya gitme şansı tanımadığın belirten Ekong "Dünya kupasına katılamayacağımızı düşünenleri oynadığımız oyun ve ölüm grubundan çıkararak yanılttık. Bana göre sırf bu bile büyük bir başarıdır. Yeni bir takımız. Bu yüzden yakaladığımız uyumu ve oyunumuzu daha da geliştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

'BASKI OLUŞTURUYOR

2017 Afrika'da yılın oyuncusu ödülüne aday gösterilmesinin de kendisi açısından mutluluk verici bir durum olduğunu belirten 24 yaşındaki savunmacı "Afrika'da en iyi futbolculardan biri olarak gösterilmek ister istemez üzerinizde baskı oluşturuyor. Nijerya Milli takımı ile çıktığım her maç deneyim açısından bana büyük katkı sağlıyor. Takımla birlikte olmaktan ve kaliteli oyuncularla oynamaktan hoşlanıyorum. Milli takımda kendimi rahat hissediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.