Hava Durumu

Yerden yere vurdular! 'Daha bebek tutmayı bilmiyorsun'

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en çok konuşulan ismi olan Sussex Düşesi Meghan Markle bebeğiyle ilk kez kamu önüne çıktı. Ancak Meghan yine tüm dünyanın tepkisini çekmeyi başarabildi. Bebeğini tutuş şekliyle acımasızca eleştirilen Markle'a sosyal medya kullanıcıları, 'bebeği bile tutamıyorsun, nasıl annesin?' yorumlarında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yerden yere vurdular! 'Daha bebek tutmayı bilmiyorsun'

Kraliyetin adeta aykırı gelini olarak ün yapan Meghan Markle, geçtiğimiz gün ailenin bir diğer düşesi Kate Middleton'la beraber görüntülendi.

Eşleri Prens William ve Prens Harry'nin Billingbear Polo Kulübü'nde düzenlenen polo maçına, seyirci olarak destek veren eltiler çocuklarıyla da vakit geçirdi.

Her seferinde gerek kıyafetleri, gerekse davranışları yüzünden Kraliyet destekçilerinden olumsuz görüşlere maruz kalan Meghan bu kez oğlu Archie'yi tutuş şekliyle gündeme oturdu.

Sosyal medyada da birçok kullanıcının eleştirisini alan Meghan'a gelen yorumlardan bazıları şöyleydi: 'Bebeği tutamıyor, her an onu bırakacak gibi duruyor.'

'Kendi çocuğuna bile bakamıyorsun Meghan! Hangi anne çocuğunu böyle tutar?'

Doğum hemşiresi olan Lisa Clegg, 'Meghan'ın bebek Archie'yi tutması ile ilgili herhangi bir sorun görmüyorum. Bana göre beden dili, altını ve sırtının üstünü destekleyerek onu çok koruyucu bir şekilde tutuyor gibi görünüyor, daha iyi tutabilmesi için tabi ki deneyimli olması gerekiyor. Sadece bebeğin baş ve boyun kontrolünü iyi tutması lazım' diye konuşuyor.

Meghan ve Kate'in pek yan yana gelmemesi de dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.