Hava Durumu

Yiğit meydanda belli olur!

YeniDönem gazetesi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Kutlucan, 10. yıla özel kaleme aldığı yazıda, "Türkiye'nin ve Bursa'nın YeniDönem'ine büyük bir inanç ve gururla baktığımı ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yiğit meydanda belli olur!

Değerli okurumuz...

Malum bir atasözümüz var, "Yiğit meydanda belli olur" diye!

Ecdadın tecrübelerini, bilgece düşünce ya da öğüt olarak ifade ettiği bu atasözünden yola çıkacak olursak, büyük sözler etmek, büyük işler yapacağınız anlamına gelmez.

Her büyük söz eden kişi de yiğit sayılmaz.

Asıl yiğit iş başında, kavgaya ve mücadeleye tutuştuğunda belli olur.

Bugün 10. yaşını kutladığımız YeniDönem Gazetesi, kurulduğu günden bugüne ilkeli, tarafsız ve özgün içeriğe önem veren yayın anlayışı konusunda mücadelesinden yani yiğitliğinden ödün vermeden Türkiye'nin İkinci Bâb-ı Alisi Bursa'nın medya gücüne ciddi katkılar sağlayan bir marka kimliğini kazandı.

Bundan sonraki süreçte aynı çizgide devam edecek.

Çünkü;

Atatürk'ün "Gazeteciler, kanunun ve umumun menfaatlerinin aksine muamelelere şahit ve vakıf oldukları takdirde gerekli yayında bulunmalıdır.(1923)", "Matbuat hiçbir sebeple tahakküm ve nüfuza tabi tutulamaz. (1923)" ve "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır. (1929)" şeklindeki cümleleriyle özetlediği anlayış, bizim medya sektöründeki ilk yatırımımız olan YeniDönem Gazetesi'nin bütün emekçilerinden beklentimizi, genelde ise basın sektörüne baktığımız pencereyi anlatmaya devam edecek.

Son olarak;

Bu anlayışımızdan taviz vermeyen başta Genel Müdürümüz İbrahim Öge olmak üzere gazetemize bugüne kadar emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyor, siz değerli okurumuzdan aldığımız destekle Türkiye'nin ve Bursa'nın YeniDönem'ine büyük bir inanç ve gururla baktığımı da ifade etmek istiyorum...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.