Hava Durumu

Yılbaşında adres Almira

Yeni yılı keyifli, huzurlu ve bol eğlenceli karşılamak isteyenlerin adresi Almira Hotel'de hazırlıklar tamamlandı. Almira Hotel Kurumsal İletişim Müdürü Şeyda Bilgin, yılbaşına özel olarak hazırlandıklarını ve uygun paketler hazırladıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yılbaşında adres Almira

Göz alıcı Bursa ve Uludağ manzarası eşliğinde, güler yüzlü personel ekibiyle, lezzet kalitesiyle hizmet vermeye devam eden Almira Hotel, yeni yılı keyifli, huzurlu ve bol eğlenceli karşılamak isteyenler için hazırlıklarını tamamladı.

BOL SÜRPRİZLİ EĞLENCE

Eşsiz hizmetleri, kusursuz hizmet anlayışını yılbaşında da devam ettireceklerini belirten Almira Hotel Kurumsal İletişim Müdürü Şeyda Bilgin, "Yeni yıla misafirlerimizle birlikte eğlenerek gireceğiz. Misafirlerimize bol sürprizli bir gece hazırladık. Konaklamalı ve konaklamasız yılbaşı paketlerini çok uygun fiyata Bursalılara sunuyoruz" dedi.

YILBAŞI GELENEĞİ

Çigan müziği ile başlayacak olan yılbaşı balosundan bahseden Bilgin, gecede caz, blues, yerli-yabancı nostaljik ve popüler şarkılardan oluşan geniş repertuarı ile Grup Rönesans'ın sahne alacağını söyledi. Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi Oryantal Show'un da misafirleri büyüleyeceğini aktaran Şeyma Bilgin, 2018'e Almira Kalitesi'yle ortak olmak isteyen herkesin 0 224 250 2020 numaralı telefondan rezarvasyon yaptırabileceğini söyledi.

ŞİMDİDEN YERİNİZİ AYIRTIN

Konaklamalı Yılbaşı Paketi hakkında bilgi veren Kurumsal İletişim Müdürü Şeyma Bilgin, "31 Aralık Pazar günü saat 14.00 itibarıyla otele giriş yapılabilecek, yılbaşı balosuna kadar Blu Wellness Thermal SPA'da Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Fin Hamamı, Fitness Center ve Genel Türk Hamamından ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Ayrıca piyano müziği eşliğinde, mevsim meyveleri, çikolata şelalesi, pizza çeşitleri gibi birbirinden lezzetli ikramlarla '5 Çayı' düzenlenecek" diye konuştu. Uludağ'da kar keyfi yapmak isteyenler için de ücretsiz shuttle servisinden yararlanılabileceğini sözlerine ekleyen Bilgin, geç saatlere kadar sürecek eğlence sonrasında 2018'e şampanyalı zengin brunch ile güzel bir başlangıç yapmak isteyenlerin şimdiden rezarvasyon yaptırmaları gerektiğini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.