Hava Durumu

Yıldırım'da başkan adayına sevgi seli! 'Geleceğimizi hep birlikte şekillendireceğiz'

Cumhur İttifakı Bursa Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, Millet Mahallesi'nde nokta mitingine katıldı. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen mitingde vatandaşlar, Yılmaz'ı meşaleler ve havai fişeklerle karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım'da başkan adayına sevgi seli! 'Geleceğimizi hep birlikte şekillendireceğiz'

Millet Mahallesi nokta mitingine TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyon Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir de katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Yılmaz, "Şehir denilince bizim için önce akla beton binalar değil insan geliyor. Biz de yol haritamızı ve çalışmamızı siz değerli hemşerilerimize göre belirledik. Memleket işi gönül işi, belediye işi gönül işi çünkü biz gönül medeniyetinin çocuklarıyız. Bizler bu yolda gençlerimize hizmet edecek, sadece istihdam alanında değil kültürde, sanatta, sporda, eğitimde de onların hizmetkarı olacak, önünü açacak, onları geleceğe hazırlayacak 2071 ideallerine ulaştıracak çalışmalarla hizmetinizde olacağız. Yarınlarımız olan çocuklarımızın, kadınlarımızın hizmetkarı olacağız. Bu şehri el ele vererek şahlandıracağız, beraber yöneteceğiz. Sadece kamu kurumlarımız ile değil STK'larımızla, esnafımızla, sanayicimizle, eğitimcimizle kısacası tüm Yıldırımlı hemşerilerimizle karar vererek geleceğimizi hep birlikte şekillendireceğiz. Bu şehir Uludağ'ın eteklerine kurulmuş derelerle, vadilerle bezenmiş bir şehir. Bu güzellikleri mesire alanlarıyla, tematik parklarla, çocuk ve aile alanlarıyla sizlerin hizmetine sunacağız. Kültür sanat merkezleriyle, sosyal yaşam alanlarıyla şehre can vereceğiz" diye konuştu. 

Yılmaz konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayı Şenol Çulcu'nun seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.