Hava Durumu

Yıldırım'da binalar değil hayatlar değişecek

Yıldırım Belediyesi, ilçenin kaderini değiştirecek kentsel dönüşüm çalışmalarına Mevlana ve Ulus mahallelerinden başladı. Kentsel dönüşümün bina yenilemekten ibaret olmadığını belirten Başkan Edebali, "Vatandaşlarımızın hayatlarını değiştireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım'da  binalar değil hayatlar değişecek

Türkiye'nin en önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında gösterilen ve Yıldırım'ın kaderini değiştirecek dönüşüm çalışmaları aralıksız sürüyor. Uzun süren uğraşlar neticesinde dönüşümün önündeki tüm engelleri kaldıran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu'nun altındaki 6 mahalle ile Şirinevler Mahallesi'ndeki dönüşüm kararını bakanlık onayından da geçirdi.

STANDARTLAR YÜKSELECEK

Bursa'nın; sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına büyük katkı yapacak proje kapsamında Mevlana ve Ulus mahallelerinde dönüşüm çoktan başladı. Mevlana'daki çalışmaları denetleyen Başkan Edebali, "Biz kentsel dönüşüm yaparken sadece binaları, bölgeleri iyileştirmeyi amaçlamıyoruz. Orada yaşayacak insanların da yaşam tarzını kaliteli hale getirip, hayat standardını yükseltmeyi arzuluyoruz" dedi.

CENNET CANKILIÇ'IN HABERİNDE
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.