Hava Durumu

Yıldırım'da Muay Thaı heyecanı

Bursa'da Muay Thai sporcuları 15 Temmuz Şehitleri anısına ringe çıktı. Kıran kırana geçen maçlarda kazanan kardeşlik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım'da Muay Thaı heyecanı

-ONURALP ÖZALP-

Bursa Muay Thai İl Temsilciliği'nin Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde düzenlediği organizasyona, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün, Yıldırım meclis eski üyesi Erdal Türkoğlu, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan, Yıldırım Muşlular Sosyal, Kültürel ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Sönmez, Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Hacı Ramazan Umur, Bursa Kick Boks İl Temsilcisi Zafer Akman, işadamları ve Yıldırımlı sporseverler katıldı.

32 SPORCU RİNGDE TER DÖKTÜ

15 Temmuz Şehitler anısına yapılan organizasyonda Bursa'daki 30 Muay Thai kulübünden 32 sporcu ringde ter döktü. Kıran kırana geçen müsabakalarda kazananlar unvan kemeri ve kupa ile ödüllendirilirken kaybedenler ise madalya aldı.

DÜNYA ŞAMPİYONLUKLARIMIZ VAR

Muay Thai sporu hakkında bilgi veren Bursa Muay Thai İl Temsilcisi Cüneyt Çelik, "Muay Thai aslında bir uzak doğu sporudur. Tayland'ın ata sporu olarak da geçer. Ülkemizde de 2000 yılından bu yana yapılıyor. Bu spor branşında Türkiye'nin, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları var. Her geçen gün bu spora ilgi artıyor" dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA

Muay Thai sporunu Bursalılara tanıtmak, gençlerin spora yönelmesini sağlamak ve 15 Temmuz Şehitleri'ne saygı duruşunda bulunmak için bu organizasyonu düzenlediklerini söyleyen Çelik,  "Bu gerçekleşmesini sağlayan Ercan Öztük ve Kenan saltık hocalarımız başta olmak üzere tüm sponsorlara da teşekkür ediyorum. Bize kendimizi tanıtma ve böyle bir görsel şölen hazırlama imkânı sundular. Burada önemli olan kazanan veya kaybeden sporcular değil. Burada kazanan Muay Thai, kazanan kardeşliğimiz." diye konuştu. 

'DESTEKLERİMİZ BİTMEYECEK'

Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün ise, "Yıldırım Belediyesi'nin spora verdiği destek hiçbir zaman bitmeyecek. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara başlamaması, onun yerine böyle güzel sporları yapıyor olması bizi her zaman bir adım daha ileriye taşıyacak. Bugün burada ringe çıkan ve centilmence dövüşen tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Muay Thai sporuna ve organizasyonun düzenlenmesine katkılarından dolayı Kutlucan Holding'e plaket takdim edildi. Kutlucan Holding adına plaketi Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan Erdal Türkoğlu'ndan aldı.

Cüneyt Çelik

Müsabakalarda kardeşlik vurgusu yapan Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün, iki sporcunun da kolunu havaya kaldırarak, "Bu maçta kimse kaybetmedi" dedi.​​​​​​​

Müsabakalarda 57 kiloda mücadele eden Ömer Coşkun, Yiğitcan Çoruh ile karşılaştı. 3 raundun ikisini ezici üstünlükle tamamlayan Ömer Coşkun'a kupasını Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan verdi. Her iki sporcuyu da tebrik eden Fatih Kutlucan, başarıların devamını diledi.

Ömer Akyan & Hacı Ramazan Umur

Ahmet Tilci & Veysel Çermi

Yıldırım Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı İsmail Hakkı Edebali'ye plaket takdim edildi. Plaketi, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali adına, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün aldı.​​​​​​​

Ercan Sönmez & Seçkin Umur

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.