Hava Durumu

Yıldırım'dan Kandil açıklaması: 'Türk askeri Kuzey Irak'ın 30 kilometre içinde...'

Kandil operasyonuyla ilgili her türlü seçeneğin masada olduğunu söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, "Türk askeri Kuzey Irak'ın 30 kilometre içinde" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım'dan Kandil açıklaması: 'Türk askeri Kuzey Irak'ın 30 kilometre içinde...'

Başbakan Binali Yıldırım, Muş'ta Kandil operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Türk askeri Kuzey Irak'ın 30 kilometre içinde, Kandil'le ilgili her seçenek masada. Bizim derdimiz bölücü terör örgütüyle" dedi. Yıldırım, "HDP'liler geldi sizden oy istedi. Kandil'in esaretinden kendilerini kurtaramadılar. Artık yeter diyoruz. Terör örgütünün ipi dışarıda, ipi başkalarının elinde. Kürtlerin de Türklerin de PKK, YPG, FETÖ gibi sorunu var" diye konuştu.

Belediyelerin seçildikten sonra kaynaklarını Kandil'e aktardığını söyleyen Yıldırım, "Sokaklarda çöp dağları, çukur, çamur, susuzluk her türlü perişanlık var. Biz de daha fazla müsaade edemeyiz dedik. Ellerinden aldık, kaynakların dağa gitmesinin önüne geçtik" ifadesini kullandı.

Yıldırım, "Terör örgütlerinin elinden kurtardığımız belediyelere 4 katrilyon yatırım yaptık. Hendek, gözyaşı, kan siyaseti yapanlara Osmanlı tokadı vuracak mısınız?" diye sordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.