Hava Durumu

Yıldırım'dan Suriyeliler hakkında çok konuşulacak sözler: 'Tutar kulağından atarız'

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Uber teknolojinin bize getirdiği bir konfor, bunu yok sayamayız" dedi. Suriyelilerin İstanbul'da kalıcı olmadığını söyleyen Yıldırım, "Yasa dışı faaliyetler içinde bulunmalarına müsaade etmeyiz. Sıfır tolerans. Tutar kulağından atarız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2019 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2019 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım'dan Suriyeliler hakkında çok konuşulacak sözler: 'Tutar kulağından atarız'

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, medya temsilcileriyle bir araya geldi,  kameralara kapalı bölümde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uber'le ilgili soruya cevap veren Yıldırım, "80'li yıllarda iki taksim vardı. Taksiler şehrimizin aynasıdır. Taksicilerin gözden geçirilmesi lazım. Eğitim, standartlar, güvenlik yönleriyle yapılması gereken çok işler var. Uber, teknolojinin bize getirdiği bir konfor. Bunu da yok sayamayız. Buralarda düzenleme lazım. Bunları yapacağız, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum" diye konuştu.

SIFIR TOLERANS

Yıldırım, İstanbul'da yaşayan Suriyeliler hakkında sorulan soru üzerine şunları söyledi:

"Ülkemizde 3.5 milyon Suriyeli var. Amacımız orayı işgal değil huzur getirmek. Suriye'nin toprak bütünlüğünü önemsiyoruz. 295 bin Suriyeli döndü. İstanbullular şunu bilmeli: Suriyeliler kalıcı değildir. Buradayken de yasa dışı faaliyetler içinde bulunmalarına müsaade etmeyiz. Sıfır tolerans. Tutar kulağından atarız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.