Hava Durumu

Yıldırım, İstanbul adaylığı için ilk kez konuştu: 'Kaderimizde ne varsa onu göreceğiz, kaçış yok'

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı adaylığına ilişkin konuştu. Yıldırım, "Yani kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok. Tabii ki her görevin kendine has farklı bir tatmin düzeyi var. Evdekiler için bu gelişmeler sürpriz oldu diyebilirim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldırım, İstanbul adaylığı için ilk kez konuştu: 'Kaderimizde ne varsa onu göreceğiz, kaçış yok'

Çin, Kırgızistan ve İran temaslarını tamamlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım,  dönüş yolunda İBB Başkanlığı adaylığı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya konuşan Yıldırım, "Üç sefer bıraktım, 4 sefer döndüm, hayal kırıklığı, umutsuzluk yaşamadım" ifadesini kullandı.

Yıldırım şöyle devam etti:

- Kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok. Tabii ki her görevin kendine has farklı bir tatmin düzeyi var. Evdekiler için bu gelişmeler sürpriz oldu diyebilirim. Ev içi istişareye önem veren birisiyim. Ancak bir karara varınca, herkes her zaman arkamda olur, asla yalnız kalmam. Ömrü, icraatlarla geçmiş bir insanım. Meclis Başkanlığı çok itibarlı, çok şerefli bir görev, kısa süre geçmesine rağmen, parti grupları ile olumlu bir ilişki tesis ettiğimi söyleyebilirim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.