Hava Durumu

Yıldız Tilbe: İyi olmak zorundalar, çünkü benim benimle birlikteler

Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluşan Yıldız Tilbe, orkestrasına dönerek, "Onlar iyi olmak zorunda çünkü benimleler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2019 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yıldız Tilbe: İyi olmak zorundalar, çünkü benim benimle birlikteler

Yıldız Tilbe, Atlantis Yapım ve SM Production iş birliğiyle düzenlenen  etkinlik kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Şarkılarını seslendirmeye başlamadan önce dinleyicilerle sohbet eden Tilbe, orkestrasına dönerek, "Onlar iyi olmak zorunda çünkü benimleler" dedi.

Tilbe, konser boyunca hayranlarıya şakalaşırken kendisini izlemeye  gelenler arasında olan sanatçı Buray'ı, "Şarkılarını çok seviyorum. Bestelerini,  sözlerini, müziklerini, sesini, kendisini... Herkesten alkış rica ediyorum" diyerek sahneye davet etti.

Bunun ikinci kez başına geldiğini ve hiçbir hazırlığının olmadığını  belirten Buray, seyircilerden yardım isteyerek, "Sen Sevda Mısın?" ve "Seni  Sevmiyorum Artık" isimli sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tilbe, katılımın yoğun olduğu konserde "Delikanlım", "Sana Değer",  "Emi", "Kandıramazsın Beni", "Ummadığım Anda", "Vazgeçtim" ve "Çabuk Olalım  Aşkım" adlı şarkılarının da olduğu repertuvarı yorumladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.