Hava Durumu

Yine erkek dehşeti! Eski kız arkadaşını kurşunlayarak öldürdü

Karaman'da bir genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından kurşunlandı. Talihsiz kız tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı ise her yerde aranıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yine erkek dehşeti! Eski kız arkadaşını kurşunlayarak öldürdü

Olay, saat 20.30 sıralarında Sakabaşı Mahallesi 860 Sokak üzerinde bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, D.T. eski kız arkadaşı Ceyda Aycan'ı (18), konuşmak için parka çağırdı. Ceyda Aycan da kız arkadaşı S.K'yı da alarak parka gitti. Parkta buluşan D.T. ile Ceyda Aycan, bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine D.T., belinden çıkardığı tabanca ile Ceyda Aycan'a üç el ateş etti. Genç kız sırtına isabet kurşunla kanlar içinde yere yığıldı.

S.K'nın çığlıkları üzerine olay yerine koşan vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Parkta geniş güvenlik önlemi alınıp, yaralı genç kız hastaneye kaldırıldı. Ceyda Aycan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olaydan sonra bir otomobille kaçan D.T.'yi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.