Hava Durumu

Yine 'siyanür' dehşeti! 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu...

İstanbul Bakırköy'de bulunan bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir." denildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2019 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yine 'siyanür' dehşeti! 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu...

Türkiye, İstanbul Fatih'teki 4 kişilik Yetişkin Kardeşler ve Antalya'da 4 kişilik Şimşek ailesinin şokunu atlatamadan benzer bir haber de Bakırköy'den geldi. Osmaniye'deki bir apartman dairesinde biri çocuk üç kişinin cesedi bulundu. AFAD ekipleri olay yerinde siyanüre rastladı.

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45'te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır.

Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, "15 Kasım günü 06.45 sıralarında polise yapılan ihbarda Bakırköy'de Osmaniye Mahallesi Çobançeşme sokak adreslerindeki ikametgahlarında 3 kişinin cansız olarak bulunduğu bildirilmiştir. Olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılarak ölen kişilerin cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına kaldırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Soruşturmaya ilişkin bilgilere yer verilen açıklamada, "Yapılan soruşturma esnasında bu aşamada elde edilen tespitler doğrultusunda ikametgahında ölü olarak bulunan A.D.'nin babası ve Z.D.'nin eşi konumunda bulunan B.D.'nin, Kuyumcukent'teki iş yerinde altın ticareti ile uğraştığı ve birtakım internet siteleri üzerinde kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisiyle önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir. Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Soruşturma işlemleri Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir." denildi.

ÖNCE FATİH!

Türkiye'yi siyanür dehşeti ile tanıştıran ilk olay 5 Kasım 2019 tarihinde Fatih'te meydana geldi. Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki 5 katlı apartmanın birinci katında yaşayan Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin'in (56) cesetleri polis ekipleri tarafından bulundu. Yapılan araştırmalar sonucu Oya Yetişkin'in kardeşlerini siyanürle zehirledikten sonra intihar ettiği anlaşıldı.

ARDINDAN ANTALYA!

Türkiye, Fatih'teki Yetişkin Kardeşler vakasının şokunu yaşarken, kan donduran bir haber bu kez 8 Kasım'da Antalya'dan geldi.
Sekiz katlı bir apartmanın en üst katında oturan Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek'in (5) cesetleru bulundu.

Yapılan araştırmalarda maddi kriz içerisinde bulunan Selim Şimşek'in, eşi ve iki çocuğunu siyanürle zehirledikten sonra intihat ettiği belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.