Hava Durumu

Yok böyle kampanya! Kaynanası ölmeden yaptıranlara yüzde 50 indirim

Muş'un Varto ilçesinde, ölmeden mezar taşını yaptırmak isteyenler için yüzde 50 indirim kampanyası başlattığını duyuran granit ve mermer işletmecisi Bayram Çetinkaya önümüzdeki günlerde kaynanası ölmeden mezar yaptırana da yüzde 50 indirim kampanyası başlatacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yok böyle kampanya! Kaynanası ölmeden yaptıranlara yüzde 50 indirim

Varto ilçesinde granit ve mermer işletmecisi Bayram Çetinkaya, mezar taşı için ilginç bir kampanyaya imza attı. Ölmeden önce mezar taşını yaptıranlara yüzde 50 indirim uygulayan Çetinkaya, fiyatların 800 liradan başlayıp 18 bin liraya kadar çıktığını söyledi. 2018'de ölenler için yaptırılacak mermer mezar taşı için yüzde 20 indirim yapan Çetinkaya, ölmeden önce mezar taşı yaptıranlara ise yüzde 50 indirim uyguluyor. İş yerinin önüne kampanyayla ilgili yazı koyan Çetinkaya, önümüzdeki günlerde kaynanası ölmeden mezar yaptırana da yüzde 50 indirim kampanyası başlatacağını söyledi.

Kampanyayı başlatmasına yaşlı ve kimsesiz bir kadının vesile olduğunu söyleyen Çetinkaya, "Bir gün iş yerime yaşlı bir teyze geldi. Dedi ki, 'kocama mezar yaptıracağım, ama 3 ayda 600 lira maaş alıyorum. Bu parayla geçineyim mi, yoksa mezar taşı mı yaptırayım?' dedi. Ben de, olmaz öyle, çocuğun yok mu? Dedim. O da, 'kimsem yok. Bir kocam vardı, o da öldü. Kendisine mezar taşı yaptıramadığım için geceleri rüyama geliyor ve ağlıyorum' dedi. Kendisine, ucuz taşın olmadığını söyleyerek gönderdim. Aradan 3-4 gün geçtikten sonra bu kadını rüyamda gördüm. Çok kötü oldum. Teyzeyi 20 gün sonra çarşıda gördüm ve ne yaptığını sordum. O da hala mezar taşı yaptıramadığını söyleyince, kendisine yardımcı olacağımı belirttim. Kocasına güzel bir mezar taşı yaptım ve teyze bunun karşılığında üç ayda bir 100 lira ödüyor. Bu olaydan sonra işlerim çok iyi gitmeye başladı. Afyon merkezde bir mermer fabrikası var. Bu olayı iş yeri sahibi Yüksel Bey'e anlattım. Böyle bir kampanya başlatabileceğimi söyleyince, kendisinin de indirim yaparak destekleyeceğini söyledi. Ölmeden mezar taşı yaptırmak isteyenlerle Noter'e gidip sözleşme imzalıyoruz. Geçen yıl bir kişiyle böyle bir imza attık" dedi.

Çetinkaya, meslektaşları veya başka meslek gruplarını da çeşitli kampanyalar başlatarak halka destek olmaya çağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.