Hava Durumu

Yok böyle sevgi... Bursa'da hayvan satıcısını görenlerin yüreği burkuluyor

Bayburt'tan getirdiği büyükbaş hayvanlarını Bursa'da kurulan hayvan pazarında satan Tahir Bağdatlı, gözü gibi baktığı kurbanlıkları öperek gönderiyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yok böyle sevgi... Bursa'da hayvan satıcısını görenlerin yüreği burkuluyor

Kurban bayramını sayılı saatler kala, kurbanlık pazarlıkları da kızıştı. Kimi iyi kurbanlık almak için günler öncesinden alışverişini tamamlarken, kimi ise fiyatların düşmesi için son güne kadar bekliyor. Bursa'nın Mudanya ilçesinde kurulan hayvan pazarında ise Türkiye'nin dört bir yanından gelen pazarcılar ellerindeki hayvanları bitirip memleketlerine dönmenin hayalini kuruyor.

Bayburt'ta baktığı ve büyüttüğü büyükbaş hayvanları tek tek satmayı başaran Tahir Bağdatlı ise hayvanlarıyla vedalaşırken zorluk çekiyor. Gözü gibi baktığı hayvanlarla vedalaşırken onları öpen ve sarılan Bağdatlı, herkesin dikkatini çekiyor.

Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ise, kurban pazarındaki dolandırıcılıklara karşı denetimlerini sıklaştırdı. Yapılan alışverişlerde verilen paraları mutlaka kontrol etmelerini isteyen emniyet güçleri, sahte para konusunda satıcıları ve alıcıları uyardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.