Hava Durumu

Yok böyle sevgi... Bursalı vatandaş: 'Ölürsem, Erdoğan'ı görüp öyle öleyim'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Demetevler Mahallesi'nde ziyaret ettiği Mihrigül Aydın'ın Erdoğan hayranı olduğunu öğrendi. Aydın, Aktaş'a, "Cumhurbaşkanımız Bursa'ya geldiğinde bir kere görüştürün, ölürsem orada öleyim. Ne olursunuz?" diyerek ricada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yok böyle sevgi... Bursalı vatandaş: 'Ölürsem, Erdoğan'ı görüp öyle öleyim'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Demetevler Mahallesi'nde katıldığı bir programda kendisini evlerine davet eden Eyüp Aydın'ı kırmadı. Eyüp Aydın ile birlikte ailesinin evine giden Başkan Aktaş, ev sahibesi Mihrigül Aydın'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir hayranı olduğunu öğrendi.

Evinin duvarında Erdoğan'ın fotoğrafı asılı olan Mihrigül Aydın, küçük oğlu Eyüp sayesinde bir araya geldiği Başkan Aktaş'a Erzurum'a özel kıtlama çay ikram etti. Aktaş'tan bir ricada bulunan 52 yaşındaki Mihrigül Aydın, "Cumhurbaşkanımız Bursa'ya geldiğinde bir kere görüştürün, ölürsem orada öleyim. Ne olursunuz? Hiçbir şey istemiyorum. Maddi değil, manevi olarak önemli" diyerek her mitingi takip ettiğini söyledi.

Aydın, 15 Şubat Cuma günü yapılacak mitingi de heyecanla beklediğini dile getirdi.

Başkan Aktaş, aslen Erzurumlu olan ve 1991'den beri Bursa'da yaşayan Mihrigül Aydın'a BUSMEK kursiyerlerinin el emeği, ipek tablo hediye etti. Sürpriz ziyarette, Mihrigül Aydın'a ailesi Selami Aydın, Eyüp Aydın, Senem Uyanık, İlhan Aydın da eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.