Hava Durumu

Yoksulların oy verdiği Erdoğan'ı atletle hiç gördünüz mü?

Gündemde büyük yankı uyandıran Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı tartışılmaya devam ediyor. Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek, bir vatandaşın bu görüntülerle ilgili çarpıcı bir yorumunu köşesine taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yoksulların oy verdiği Erdoğan'ı atletle hiç gördünüz mü?

"Bir atlet, bir lokma" iletişim kazası mı, doğru tercih mi? başlıklı yazısında, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı ile ilgili çeşitli yorumları değerlendiren Zeyrek, "Hiç şüphem yok, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı, siyasi tarihimizin en önemli karelerinden biri olacak ve gelecekte de en sık yayınlanan arşiv fotoğrafları arasında yerini alacak. Bir "iletişim kazası" mı, "doğru bir tercih" mi olduğunu da tarih gösterecek" dedi.

Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını ilk etapta eleştiren ve bir lidere yakışmadığını söyleyen bir kısım CHP'linin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Atatürk'ün atletle fotoğraf çektirdiğine şahit oldun mu?" sözünden sonra, Atatürk'ün mayolu fotoğrafını paylaşarak tepki göstermeye başladıklarını da belirtti.

"Anlayacağınız, CHP'lilerin bile tepkili olduğu bir fotoğraf, Erdoğan eleştirdikten sonra savunulur hale gelmişti.

Fikir değiştiren bir CHP'liye "Sabah öyle demiyordunuz" deyince, "Erdoğan rahatsız olduysa doğru fotoğraftı" diyerek özetledi durumu."

İŞTE DENİZ ZEYREK'İN YAZISI

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.