Hava Durumu

YPG darmadağın oldu! Kan anonsları yapıyorlar!

Zeytin Dalı Harekâtı'yla ağır kayıplar veren terör örgütü YPG, yaralı militanları için Ayn El Arap'ta (Kobani) kan anonsları yapmaya başladı. Anonslar Türkiye tarafındaki Mürşitpınar'dan da duyuldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YPG darmadağın oldu! Kan anonsları yapıyorlar!

Türkiye'nin ÖSO birlikleriyle birlikte Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı harekatı 13'üncü gününe girdi. Operasyonda ağır kayıplar veren terör örgütü, yaralılar için Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan Kobani'de kan toplama çalışmaları başlattı. Örgüt, hoparlörlerden sürekli anonslar yaparak halkı kan vermeye çağırdı. Anonslar Türkiye tarafındaki Mürşitpınar'dan da duyuldu.

790 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Dün başta Darmık Dağı olmak üzere Afrin'in değişik bölgelerine yönelik operasyonda 78 terörist etkisiz hale getirildi. Genelkurmay'dan harekatla ilgili yapılan son açıklamada, "Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 18 hedef imha edilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 790 olmuştur" bilgileri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.