Hava Durumu

YSK Başkanı Güven'den yeni açıklama: 'Bilgi verecek değilim'

Seçim sonuçlarına itiraz süreci hakkında kısa bir açıklama yapan YSK Başkanı Sadi Güven, "Yargısal süreç devam ediyor. Elimize gelen tüm talep ve dilekçeleri inceleyip karşılıyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi yargı süreci içerisinde dosyaların içeriği ile ilgili bilgi verecek değilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2019 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2019 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YSK Başkanı Güven'den yeni açıklama: 'Bilgi verecek değilim'

YSK Başkanı Güven, seçimlerde itiraz sürecine ilişkin açıklamada bulundu. Yargısal sürecin devam ettiğini belirten Güven, şöyle konuştu:

"11 Yüksek Mahkeme üyesinden oluşan Yüksek Seçim Kurulu'nun toplantılarına temsilci verme hakkına sahip 5 siyasi parti temsilcisi de katılıyor. Bunlar AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP."

Tüm dilekçe ve talepleri değerlendirdiklerini belirten Güven, "Bizim önümüze gelen tüm dilekçeleri, talepleri ve itirazları tek tek incelemek suretiyle karşılıyoruz. Yargı sürecinde dosyaların içeriğiyle ilgili herhangi bir bilgi verecek değilim" dedi.

Güven, polis haftası dolayısıyla seçim sürecinde emeği geçen polisleri de kutladı.

YSK, AK Parti'nin tüm İstanbul oylarının yeniden sayılması talebini reddederken, 21 ilçede 51 sandığın yeniden sayılmasına karar vermişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, olağanüstü itiraz yöntemini kullanarak bir kez daha YSK'ya gideceklerini belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.