Hava Durumu

YSK'nın sonuçlarının ardından İnce'den ilk yorum! 'Artık bitti'

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) kesin seçim sonuçlarını açıklamasına ilişkin "Hayırlı uğurlu olsun memlekete. Bu seçim bitmiştir, yenisi var yakında, yerel seçimler var. Hazırlıklarımızı yapıp, eksikliklerimizi giderip yenisine hazırlanmak lazım. Demokrasi zaten böyle bir şeydir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2018 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2018 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YSK'nın sonuçlarının ardından İnce'den ilk yorum! 'Artık bitti'

İnce, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin  ardından çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Erzurum'daki programlarının  ardından bir otelde bir süre dinlendi. Ardından otelden ayrılan İnce, çıkışta AA muhabirinin YSK'nin kesin  seçim sonuçlarını açıkladığını hatırlatıp değerlendirmesini sorması üzerine  şunları kaydetti:

"Hayırlı uğurlu olsun memlekete. Bu seçim bitmiştir, yenisi var  yakında, yerel seçimler var. Hazırlıklarımızı yapıp, eksikliklerimizi giderip  yenisine hazırlanmak lazım. Demokrasi zaten böyle bir şeydir. Gücünün farkında  olup gücümüzü artırmak için mücadele edeceğiz, uğraşacağız, çalışacağız." İnce daha sonra kentten ayrılmak üzere Erzurum Havalimanı'na geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.