Hava Durumu

Yüksek İhtisas'ın başhekimi, istifanın ardından ilk kez konuştu: 'Neden oldu, bilmiyorum'

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy görevinden istifa etti. Güzelsoy'un görevinden istifa etmesinin yankıları hala sürerken bazı iddialar ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2020 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yüksek İhtisas'ın başhekimi, istifanın ardından ilk kez konuştu: 'Neden oldu, bilmiyorum'

Lale AKASOY

Dün akşam saatlerinde Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy'un görevinden istifa etmesinin ardından yankılar hala sürerken bazı iddialar ortaya atıldı ...

Doç Dr. Güzelsoy'un kendi isteğiyle istifa etmediği, yapılan baskılar sonucu istifaya zorlandığı öne sürülüyor...

AK Parti Bursa Milletvekili Op. Dr. Mustafa Esgin konunun ayrıntılarını bilmediğini söyleyerek, "Hepimiz bir takımız. Maçın kretik sürecinde takımda oyuncu değişikliğine gidilebilir" dedi.

Bu arada Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy'u da telefonla arayarak "Kendi isteğinizle mi istifa ettiniz yoksa baskıyla istifa etmek zorunda mı kaldınız?" sorusunu yöneltik.

Doç. Dr. Güzel manidar bir şekilde " Neden oldu bilmiyorum... Her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır!" yanıt verdi.

Sağlık kulislerinde ise eski başhekim Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy'un bazı siyasi ve sağlık üst düzey bürokratlarının baskıyla istifa ettiği konuşuluyor.

Ayrıca yine sağlık kulislerinde hassas bir sürecin içinde olduğumuz bugünlerde "Dereden geçerken at değiştirilmez" şeklinde tepkiler de dile getiriliyor...

Öte yandan hastane başhekimliğine getirilecek isim konusunda çalışmalar sürüyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.