Hava Durumu

'Yüreğin yetiyorsa gel benimle uğraş'

Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından ziyaret ettiği Beşiktaş Belediyesi'nde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "14 belediye başkanımızı alsan dahi İstanbul'u alacağız" dedi. Kılıçdaroğlu,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ise "Yüreğin yetiyorsa gel benimle uğraş" diye seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Yüreğin yetiyorsa gel benimle uğraş'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından Beşiktaş Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Adaletin olmadığı bir yerde hak, hukuk, insan, devlet olmaz. Kendileri geliyorlar gündeme egemen olamıyorlar Gündemi değiştirmek istiyorlar. Sonuna kadar emeklinin de işsizin de taşeron işçinin de haklarını savunacağız. Emekliye 3-5 kuruş verdik, sesini kesecek. Asgari ücrete zam yaptık işçinin sesi kesilecek sanıyorlar. Sen sarayında oturuyorsun. Oturuyorsun yüzüne gözüne dursun 1600 lira diyorsun. Yiğit olan susmaz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Beşiktaş'tan sesleniyorum, 14 belediye başkanımızı alsan dahi ne yaparsan yap İstanbul'u alacağız. İstanbul'a ihanet edenleri tek tek açıklayacağız" dedi.

MİLİM GERİ ADIM ATMAYACAĞIM

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan CHP lideri, "Fiyakanı sökeceğiz. Bizi korkutuyorlar, hakimleriyle, savcılarıyla. Eğer bir ülkede suçluyu hakim değil de siyasi otorite belirliyorsa o ülkede adalet iflas etmiş demektir. Bugün geldiğimiz nokta budur. Hakimler Savcılar Kurulu'na sesleniyorum iradenizi saraya teslim ettiyseniz biz hakimiz diye gezmeyin. Bir milim bile geri adım atmayacağım" diye konuştu.

DENETİMDEN KAÇMIYORUZ

Sonuna kadar haklı olduklarını ve denetimden kaçmadıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanımızı FETÖ'cülükle suçluyorlar. Bazen iftira tutmaz. Ben senin ne kadar iyi FETÖ'cü olduğunu çok iyi biliyorum. Sen FETÖ ile beraber aynı kaptan yemek yerken ben senin ne mal olduğunu gayet iyi biliyordum. Cesaretin varsa, senin istediğin televizyon kanalında çık karşıma, senin istediğin gazetecilerle. Gel beraber FETÖ'ye kim kaynak aktardı tartışalım. Bu belediyeden 1 kuruş FETÖ'ye para aktarıldıysa belediye başkanını ben görevden alırım. Biz her kuruşun hesabını veririz" ifadelerini kullandı.

GEL BENİMLE UĞRAŞ

Konuşmasında işsizliğin arttığını, emeklinin, işçinin halinin perişan olduğunu savunan CHP lideri, "Bunlar sabah akşam Kılıçdaroğlu bunları dile getirmesin diye belediye başkanlarıyla uğraşalım. Uğraşmazsanız namertsiniz. Siyasete girdiğim gün malvarlığımı açıkladım. Her kuruşun hesabını veririm. Boğazımızdan aşağı kul hakkı inmez. Senin yüreğin yetiyorsa gel benimle uğraş. Sen niye belediye başkanlarıyla uğraşıyorsun. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Belediye başkanlarını istifa ettiriyorsun, gel seçim yapalım. Cesaret edemedi. Seçime gidemedi. Bir daha seslenelim. Cesaret ediyorsanız yerel seçimleri yapalım. Göreceksin herkes boyunun ölçüsünü alacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.