Hava Durumu

Yürekleri acıtan kaza! Yola fırlayan kadın sürücüye iki araç daha çarptı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu sürücülerden biri camdan fırlayarak yola düştü. Trafikte seyreden 2 aracın da çarptığı kadın sürücü feci şekilde can verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yürekleri acıtan kaza! Yola fırlayan kadın sürücüye iki araç daha çarptı

Kaza, sabah saatlerinde Çankaya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dumlupınar Bulvarı üzerinden şehir merkezi istikametinde ilerleyen F.A. idaresindeki otomobil, aynı istikamette seyreden başka bir otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü F.A. araçtan fırlayarak yola düştü. Kazadan birkaç dakika sonra karşı istikametten gelen iki araç, yol ortasında hareketsiz kalan genç kadına çarptı. Feci kaza sonrası araçlarından inen sürücüler, yerde hareketsiz yatan F.A.'yı görerek kazayı ilgili yerlere bildirdi. Kısa süre içinde kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık çalışanlarının yaptıkları kontrolde talihsiz kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.

KAZAYA KARIŞAN ARAÇ ÇEKİCİYLE KAÇIRILDI

F.A.'nın kullandığı otomobille çarpışan diğer aracın kazanın hemen ardından olay yerine gelen bir çekiciye yüklenerek kaçırıldığı iddia edildi. Görgü tanıklarının ifadelerini alan polis ekipleri, kaçırılan aracın bulunması için çalışma başlattı. Güzergah üzerindeki MOBESE kameralarının görüntüleri izlemeye alındı. Daha sonra bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç ve F.A.'nın cansız bedeni üzerinde çalışma yaptı. Genç kadının bedeni, belediyeye ait cenaze aracıyla morga kaldırıldı.  Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.