Hava Durumu

Yüz nakliyle hayatı değişen Bursalı Recep Sert tutuklandı!

Türkiye'nin 5'inci yüz naklini olan Recep Sert, Bilecik'te bir işyerine silahlı saldırı düzenlediği gerekçesiyle eşi Esma Sert'in de aralarında bulunduğu 3 kişiyle birlikte gözaltına alındı. Kiralık araçla, kente gelip saldırıyı gerçekleştirdiği, güvenlik kameralarından belirlenen Recep Sert ile diğer 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2019 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2019 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Yüz nakliyle hayatı değişen Bursalı Recep Sert tutuklandı!

Alınan bilgilere göre; 10 Ekim perşembe günü gece yarısı saat 02.20 sıralarında Gazipaşa Mahallesi'nde İrfan Demir adlı şahıs, tanımadığı 3 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Demir şans eseri yara almadı,  mermiler çevredeki boru ve park halindeki araçlara isabet etti. Demir emniyet ekiplerine verdiği ifadede kendisine ateş şahsı tanımadığı ve yüzünde yanık izleri olduğunu söyledi.

Yapaılan incelemelerde Bilecik'te Mehmet C.'nin, iş yerlerini İrfan Demir'e devrettiği, bununla ilgili aralarında anlaşmazlıklar olduğu tespit edildi.

Güvenlik kameralarının izlenmesi sonucu  olay günü İrfan Demir'e ateş eden şahsın Mehmet C.'ye yakınlığı bulunan Recep Sert olduğu tespit edildi. Recep Sert'in olay günü akrabası olan Samet S. ile birlikte 16 PZ 855 plakalı beyaz renkli bir araçla Bilecik iline geldikleri, aracın Recai Yılmaz adına kiralandığı bilgilerine ulaşıldı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Recep Sert'i, Bursa'nın İnegöl ilçesinde olayda kullanılan silahla birlikte yakaladı.

'KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS'TEN TUTUKLANDILAR

Adliyeye sevk edilen Recep Sert, eşi Esma Sert, akrabası Samet Sert ve Mehmet Cömert, savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Recep Sert ve diğer 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.