Hava Durumu

Zeynep Bastık ile sevgilisi Tolga Akış parayı vurdu!

Pop müziğin en çok kazanan isimlerinden Zeynep Bastık ile aynı zamanda menajeri olan nişanlısı kesenin ağzını açtı. 27 yaşındaki başarılı popçu, sevgilisiyle birkaç yıldır kiraladıkları Alaçatı'daki villayı aldı. İkili, eve milyonlarca lira ödedi...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2021 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zeynep Bastık ile sevgilisi Tolga Akış parayı vurdu!

Son dönemin parlayan yıldızı Zeynep Bastık, aynı zamanda Türkiye'nin en çok kazanan popçuları arasına girdi.

Sahne ücreti 150 ile 300 bin TL arasında değişen ve yurt dışı konserlerinden 30 bin dolar aldığı konuşulan 27 yaşındaki şarkıcının bir diğer gelir kapısı da sanal alem.

Şöhrete kavuştuğu Youtube'da 2 milyondan fazla abonesi olan Bastık, son yaptığı telif anlaşmalarıyla buradan da pay sahibi olup para kazanmaya başladı.

SANAL ALEMDE PARA BASIYOR

Dijital bir platformda yaptığı programda ünlü isimleri ağırladığı bir müzik programı da yapan Bastık, buradan da hatırı sayılır bir ücret alıyor. Reklamlardan da cebini dolduran şarkıcı, son iki yılda bu sayede 2 buçuk milyonu cebine koydu.

Başarılı şarkıcı, kazandığını ise har vurup harman savurmak yerine gayrimenkule yatırma kararı aldı. İstanbul'da havuzlu lüks bir villada oturan Bastık, şimdi de Alaçatı'da ev aldı.

Ünlü şarkıcı, aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış'la son birkaç yıldır kiraladıkları Alaçatı'daki özel havuzlu lüks villayı satın aldı. Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; Zeynep Bastık ile bu yaz nikah masasına oturacağı Akış'ın yatırımları için de ceplerinden tam 8 milyon TL çıktığı konuşuluyor.

REKLAM ZENGİNİ

2019 yılında bir şampuan markası için kamera karşısına geçerek reklam dünyasına adım atan Zeynep Bastık, reklam gelirini sevdi. Şampuan firmasından 2 milyon TL'yi cebine koyan Bastık, birkaç ay sonra da bir spor giyim markasının marka yüzü oldu ve bu anlaşmadan da 1 milyon TL kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.