Hava Durumu

Zirve heyecanı Bursa'da

Basketbol Süper Ligi'nde yenilgisiz liderliğini sürdüren TOFAŞ, bugün 9. maçında Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zirve heyecanı Bursa'da

Ali ŞAHİN

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yenilgisiz lideri TOFAŞ, 9. hafta mücadelesinde Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.15'te başlayacak ve beIN SPORTS 3'ten canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi Serkan Emlek, İsmail Aydın, Duhan Köyiçi hakem üçlüsü yönetecek. Hafta içinde Gaziantep Basketbol deplasmanında aldığı galibiyetle 8'de 8 yapan Mavi Yeşilliler, yoluna doludizgin devam etmeyi arzuluyor.

GEÇEN SEZON YENİLMİŞTİ

Evinde oynadığı lig ve Avrupa maçlarında bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Bursa temsilcisi, taraftarının desteğiyle bugünkü maçı da kazanıp, bu seriyi de sürdürmeye çalışacak. Galatasaray Odeabank ile geçen sezon oynadığı iki maçta da rakibine yenilen TOFAŞ rakibinden rövanşı almaya çalışacak. Geçen sezon Sarı Kırmızılılar'a evinde son saniye basketiyle 80-82 mağlup olan Bursa temsilcisi, deplasmandaki maçı ise 82-73 kaybetmişti.

AVRUPA'DA DİPTE

Zorlu mücadele aynı zamanda Türkiye'nin 2 7DAys EuroCup ekibini karşı karşıya getirecek. Avrupa'da doludizgin yoluna devam eden TOFAŞ D Grubu'nda 4 galibiyetle lider konumunda yer alırken Galatasaray Odeabank ise zor günler geçiriyor. 6 maçı 1 galibiyetle tamamlayan Sarı Kırmızılılar B Grubu'nda son sırada bulunuyor.

8 MAÇTA 4 ZAFER

Bu sezon maddi anlamda sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray Odeabank 8 haftası geride kalan ligde 4 galibiyetle 7. Sırada yer alıyor. Sarı Kırmızılılar bu sezon Gaziantep, Pınar Karşıyaka, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Yeşilgiresun Belediye'yi yenerken, Darüşşafaka, Fenerbahçe, Eskişehir ve Trabzonspor'a boyun eğdi. Bu süreçte takımın en etkili isimleri ise Göksenin Köksal ve Ege Arar oldu.

BİLETLER SATIŞTA

Mücadelenin bilet satışları Biletix.com üzerinden sürerken, maç günü de saat 13.00 itibarıyla salon gişesinden de temin edilebilecek. Deplasman tribünü bilet satışı ise saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı VIP 1'de izlemek isteyenler 75 TL bilet ücreti öderken, VIP 2, Çakme Tribün ve Rakip Tribün bedelleri 60 TL olacak. Mücadeleyi normal tribünden izlemek isteyen basketbolseverler 30 TL, Öğrenci Tribününden izleyenler de 20 TL ödeyecek.

SÜRPİZ ÖDÜL

Mücadeleyi tribünden izleyen 1 şanslı taraftar, her iç saha maçı öncesi olduğu gibi düzenlenecek çekilişle sürpriz bir ödülün sahibi olacak. Ayrıca bu sezon faaliyete geçirilen ve basketbolseverleri ücretsiz olarak BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na taşıyan 'Basketbus' saat 18:00 itibarıyla ring seferlerine başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.