Hava Durumu

BUİKAD’ın marka etkinliğine büyük ilgi

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (BUİKAD), marka etkinliği “Zirveden Gelen Topuk Sesleri”n bu dönemki ilk organizasyonu başarılı iş kadını Arzu Sabancı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Sabancı, BUİKAD üyelerinin yanı sıra Bursa iş dünyası kuruluşlarının da büyük ilgi gösterdiği etkinlikte edindiği tecrübeler ışığında iş hayatında başarılı olmanın yollarını katılımcılarla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 14:13
Kaynak: (BÜLTEN)
BUİKAD’ın marka etkinliğine büyük ilgi

BUİKAD, “Zirveden Gelen Topuk Sesleri”  etkinlikleri ile Türkiye genelinde başarılara imza atmış iş kadınlarını üyeleri ve  Bursa iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.  Şeyda Şençayır başkanlığındaki yeni dönemin ilk “Zirveden Gelen Topuk Sesleri” programının konuğu Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Arzu Sabancı Studio Kurucusu ve Epos7 Derneği Başkanı Arzu Sabancı oldu. Altın Ceylan’da düzenlenen ve büyük ilgi gören programa BUİKAD üyelerinin yanı sıra, NİLSİAD  Başkanı Yalçın Aras, HOSAB Başkanı Ömer Faruk Korun, KALDER Bursa Şube Başkanı Emin Direkçi, BTSO Meclis Üyesi, Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Sevgi Saygın, ARSİYAD Başkanı Erdinç Acar, GESİAD Başkanı Murat Kaya, BUMİAD Başkanı Mustafa Gümüş, BİSİAD Başkanı İdris Doğrul, GİFED Başkanı Oya Eroğlu,BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, Yarına Şans Ver Derneği Başkanı Emire Cantürk ve Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Zeynep Aysan ile kurum ve kuruluşların temsilcileri de  katıldı.

“Tek amacımız kadınlarımızın güçlenmesi”

Programın açılış konuşmasını yapan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, BUİKAD’ın, bugün birbirinden değerli 9’u kurumsal, toplam 143 üyesi olan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.

Şençayır, “Bu dönem için mottomuzu  ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100’lerce Güçlü İş Kadını ile daha güçlü bir BUİKAD inşa etmek’ olarak belirledik.  Takım çalışması, üyeler arasında işbirliği ve network çalışmaları gibi değerlerimizle bu hedefe doğru ilerliyoruz. Amacımız sadece kendi üyelerimizin gelişimine değil iş dünyasında yer alan ve yer alacak olan kadınların da güçlenmesi” dedi.

BUİKAD olarak, üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını ve ekip olarak bu vizyonla çalıştıklarını vurgulayan Şençayır, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi  ‘Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz tek bir yol vardır. O da büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak kılmak.’ Biz de çalışmalarımıza tüm BUİKAD üyelerini ortak kılarak Cumhuriyetimizin  100. yılında, 100’lerce güçlü iş kadını ile daha güçlü bir BUİKAD inşa edeceğiz” diye konuştu.

“Bursa üretken bir şehir”

Gerek iş hayatı, gerekse de sosyal - kültürel çalışmalardaki başarılarıyla tanınan, konuk konuşmacı Arzu Sabancı ise, BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır’ın moderatörlüğünde iş hayatına nasıl başladığını, edindiği tecrübeleri ve sivil toplum kuruluşları ile yaptığı çalışmaları paylaştı.

Bursa deyince aklına ilk olarak üretken bir şehir ve kendi girişimlerinden biri olan tekstil sektörünün geldiğini aktaran Arzu Sabancı, “Bursa iş dünyasının birbirinden değerli çalışmalarını biliyorum. Ülkemize kattığınız değeri yakından ve izliyor takdir ediyorum” dedi.

“Güçlü Türkiye’nin itici gücü Cumhuriyet kadınları olacaktır”

İş dünyasında kadınların gösterdiği başarıların kendisini mutlu ettiğini belirten Arzu Sabancı, hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da tüm kademelerde kadınların işlerine özveri ile değer kattıklarını söyledi. Farklı iş alanlarında girişimci kadınların sayısının artışını gururla izlediğini ifade eden Arzu Sabancı, kadınlara özgüvenli olmalarını ve yaptıkları işe inanmalarını tavsiye etti. Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız bugünlerde ayrı bir heyecan yaşadıklarını anlatan Arzu Sabancı, “İnanıyorum ki Cumhuriyet’in yeni yüzyılı Türkiye’nin her alanda atağa geçtiği bir dönem olacak ve bu atağın en büyük destekçisi Cumhuriyet kadınları olacaktır” şeklinde konuştu.

Programın ardından BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır, Arzu Sabancı'ya iş dünyasındaki kadınları simgeleyen bir plaket heykelcik takdiminde bulunup teşekkür etti.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.