Hava Durumu

Başkan hemşerilerini bahçede ağırlamaya devam ediyor

Vatandaşları dünyanın en büyük makam odasında ağırlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 15:59
Kaynak: İHA
Başkan hemşerilerini bahçede ağırlamaya devam ediyor

Türkiye'ye hatta Dünya'ya örnek olan Meydan Makam Buluşmaları ‘'Dünyanın en büyük makam odası'' statüsünü alırken, vatandaşlar şeffaf belediyecilikten ve ulaşılabilir başkanlık sisteminden oldukça memnun. Vatandaşlar keyifle çaylarını yudumlarken, anından talepleri çözüme ulaşıyor. Başkan Kanar hayata geçirdiği bu uygulamayla gönülleri fethediyor.
Randevu ve bürokrasiyi ortadan kaldıran, Meydan Makam Buluşmalarında hemşehriyleriyle bir araya gelen Başkan Kanar, “Tam 5 yıldır dünyanın en büyük makam odası Adnan Menderes Meydanı'nda siz değerli hemşehrilerimizle buluşuyoruz, dertleşiyoruz, hasbihal ediyoruz. Dünyanın en büyük makam odası tabi ki milletimizin gönül makamı, çünkü tüm makamlar geçici. Bu makam odasının duvarı sevgi, kapısı hoş muhabbet. Her zaman küçüğünden büyüğüne tüm kıymetli hemşehrilerimizin hizmetinde emrindeyiz. Merkezden kırsala 131 mahallemizde bizleri ziyarete gelemeyen hemşehrilerimizi ise her kapıyı çalarak her kalbe dokunan “Biz geldik Hizmet evinizde” ekiplerimiz yalnız bırakmıyor” dedi.
Filistin'deki mazlum Müslümanların acısına ortak olduklarını söyleyen Başkan Kanar, “Büyük bir katliama, soykırıma uğrayan mazlum ve mağdur Filistin halkına gözlerini ve vicdanlarını kapatırken, Her zaman olduğu gibi onların sesi, yüreği olan cesur yürek Cumhurbaşkanımızın tarihi duruşundan dolayı bir kez daha bu aziz milletin evladı olmaktan gurur duydum. Ölüm karanlığına haps edilen dost Filistin halkının yanındayız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.