Hava Durumu

Türkiye Snooker Bilardo Şampiyonasına böyle hazırlanıyor

Bilecikli bilardocu Murat Kiremitçi, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Snooker Bilardo Şampiyonasına günde 2 saat yaptığı antrenmanla hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 11:27
Kaynak: İHA
Türkiye Snooker Bilardo Şampiyonasına böyle hazırlanıyor

Ankara’da yapılacak olan Türkiye Snooker Bilardo Şampiyonasına Bilecik’i temsil edecek olan Murat Kiremitçi, çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi. 23-29 Ekim tarihlerinde 80 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada mücadele verecek olan bilardo sporcusu Murat Kiretmitçi, "15 yaşından beri bilardo ile ilgileniyorum. 8-9 senedir profesyonel olarak görev yapmaktayım. Antrenmanlarımı fırsat buldukça Bilecik’te bulunan bilardo salonunda yapıyorum. Aynı zamanda Bursa ve Kütahya’da antrenmanlarımı yapmaya devam ediyorum. Antrenmanlarıma günde 2 saat ayırıyorum ve Bilecik, Bursa, Kütahya’da yapmak üzere antrenmanlarımı bölüyorum."

"Bütün gençlerimize, arkadaşlarımıza snooker bilardo öneriyorum"

Kiretmitçi, konuşmasının devamında, "Snooker bilardo olarak eşsiz bulunmaz bir kumaş. Bütün gençlerimize, arkadaşlarımıza öneriyorum. İsminden anlaşıldığı gibi snooker İngilizlerin bulmuş olduğu bir bilardo branşıdır. Daha eşsiz, daha öncü. Snoker bütün gençlerin oynamasını isterim. Son olarak Ankara’da yapılacak olan Türkiye Snooker Bilardo Şampiyonasına Bilecik’i temsil edeceğim. Tüm dostlarımı 23-29 Ekimde Ankara Çankaya’da düzenlenecek olan maçıma bekliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.