Hava Durumu

2021 güzel başladı

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2021 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 06:00

2020'yi sepetledik 2021 başladı. 4 gün geçti ve ne sel ne deprem ne yangın. Harika geldi... 2020'den iyi olacak demiştim... 100 saat geçti ve felaket yaşamadık.. Özlemiştik bu manzarayı...

Şaka bir yana 2021 en azından şahlanış yılı olmasa bile razıyız. Sağlıklı şekilde yaşama devam etsek yetecek.

Haydi 2021! İlk 4 gün gibi devam!..

XXX

Bursaspor yeni yılın ilk maçında deplasmanda Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup ederek 2021'e güzel başladı. Yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş. İnşallah seriye bağlarlar...

TFF 1. Lig'de puan cetvelinde üstte 9 takım yer alıyor ilk yarı sonunda. İçlerinden üçü Süper Lig bileti alacak. Mevcut lider 3-4 hafta düşüşe geçse dokuzunculuğa anında inebilir.

Yani hiçbir şey belli değil. Puanlar yakın. Kimsenin yeri garanti değil. Bu ortamda Bursaspor transfer tahtasını açıp 2-3 takviye yapabilse lige direkt dahi çıkabilir.

Sezon başında takım değeri sıralamasında küme düşme hattındaydı Timsah lakin şimdi liginin en değerli ikinci kadrosuna sahip.

Transfer tahtasını açmanın büyük bir hayal olduğunu acı bir şekilde biliyoruz. 40 milyon civarı bir paranın bulunması gerekiyor. Hiç kolay değil.

Tahtayı açamasak da hiç olmazsa mevcut kadroyu mutlu edelim. Paralarını zamanında ödeyelim.

Bu da yetecek şimdilik!

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG'un Bursaspor'a sponsor olmasını hayal eden ciddi bir kesim var ancak bu da tatlı bir hülya...

TOGG'un açılış törenine Bursa'dan çağrılan yerel gazete olmamıştı hatırlarsanız. Bursa şehri veya Bursaspor pek umurlarında değil!

Anca bazı 'en üst' makamlar işaret edecek, işte o zaman hayal gerçek olabilir.

Gerçeklerle yüzleşelim.

Bursaspor'un elektrik parasını ödeyecek hali yok. Yönetim katkısı sıfır. Şu an sadece Büyükşehir başta olmak üzere bazı belediyeler, 4-5 sponsor ve iş dünyası verebildiği bir desteği sağlıyor. Ürün satışı da yaraya merhem değil. Çünkü yara aşırı büyük...

Ligin ikinci yarısındaki 17 maçın dokuzunu Bursa'da oynayacak yeşil beyazlılar. Eğer ki salgın hafifler ve seyircili maçlar başlarsa işte o zaman en azından son on hafta gibi çok farklı hedefler konulabilir. Özellikle iç saha karşılaşmaları çok daha avantajlı konuma gelebilir.

Ezcümle bir fırsat var elimizde...

Bence bu ortamda Bursa'da farklı bir kampanya yapılmalı. Direkt oyuncuların cebine gidecek bir yardım kampanyası başlatılmalı. Herkes bilsin ki vereceği katkı direkt o genç oyuncunun cebine girecek.

Belki biraz yönetimi baypas etmiş olacağız ama bence en güven verici kampanya olur. İş dünyası içi rahat şekilde destek verebilir.

Şehirden direkt topçuya başarı primi!

Neden olmasın?..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.