Hava Durumu

500 yıllık medresede modern girişimcilik

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2020 05:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2020 05:59

Osmanlı'nın ilk başşehri Yenişehir'deydik...

Yenişehir Belediyesi'nin önemli bir projesi olan ve BEBKA tarafından da desteklenen Sinanpaşa Medresesi'nde yeni nesil  girişimcilik merkezinin kurulması elbette ilçe adına önemli bir adımdı.

500 yıllık geçmişe sahip medreseyi Büyükşehir Belediyesi restore etmiş ve Yenişehir Belediyesi'ne vermişti.

Şimdiyse 500 bin TL'ye yakın bir bütçe Yenişehirli genç girişimciler için Sinanpaşa Medresesi'nde seferber edilecek.

Yeni fikirler, yeni düşünceler burada hayat bulacak. Girişimcilere tüm ofis imkânları sağlanacak.

Sadece Yenişehir değil Bursa'mızın tüm ilçeleri yatırımı hak ediyor. Üreten, Türkiye ekonomisine büyük katkı veren bir ildeyiz sonuç olarak.

Bu arada Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın'ın henüz ilk BEBKA başvurusunun kabul edildiğini de vurgulayalım. BEBKA hiçbir belediye veya kamu kurumu için destek anlamında çantada keklik değil.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu da bunun altını çizdi ve daha önceki görevlerinde kendi yaptığı başvurulara ret geldiğini ifade etti.

Öte yandan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın göreve geldiği günden bu yana ekibiyle seçim vaatlerini gerçekleştirme amacıyla canla başla çalışıyor. Kimi vaatlerinin bitme noktasına geldiğini de öğrendik.

"Sosyal yardımlarımız sürüyor. Evde hasta bakım hizmeti veriyoruz. Her gün 220 kişiye evlerine kadar 3 öğün yemek sağlıyoruz. Öğrencilere ve engellilere sinema, yaz spor okulları, halı saha ve havuz bedava..."

Bir çarpıda bunları öğrendik...

MHP'li Başkan Davut Aydın imkânlarını maksimum verimle kullanarak farklı bir belediyeciliğe imza atıyor.

Umarız BEBKA - Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle hazırlanarak hayata geçirilen proje verimli olur ve Yenişehir'e katma değer yaratır...

Bursaspor'da tahta yeniden!

Yeşil beyazlı kulüp en çok transfer tahtasından çekti bu sezon. İlk transfer döneminde geç açılan tahta yüzünden ligin ilk yarısı sancılı başlamıştı.

Sezon başı tahtası 10 gün önce açılsaydı bambaşka bir kadro olacaktı Bursaspor'da. En azından 4 farklı futbolcu yer alacaktı geniş kadroda.

Hatta Yalçın Koşukavak şu an görevinin başında dahi olabilirdi.

İbrahim Üzülmez'in yönetimindeki Bursaspor ise 19. hafta itibarıyla yenilerini oynatabilmek için operasyonu tamamladı ve tahtasını da açtı.

Bursaspor yönetimi Üzülmez'i üzmedi!

Doğrusu Kubilay ve Burak Kapacak'ın cezalı olduğu haftada yeniler oynayamasaydı olası mağlubiyet sonrası şehirdeki olumlu hava yerini karamsarlığa bırakabilirdi.

Sonuç olarak 'Yeniden Büyük Bursaspor' için bir araya gelen tüm paydaşları kutlamak gerek.

Artık saha içine odaklanma zamanı!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.