Hava Durumu

6 harflilerle mücadele

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2020 06:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2020 06:01

Artık korona demekten sıkıldım. Belki de dediğimiz için musallat oluyor. Adını söylediğimiz için üzerimize geliyor. 

O yüzden söylemeyelim adını. 6 harfli diyelim geçelim. Bizden uzak dursun diye. Gülmeyin bence, bu da benim kişisel önlemim... İsteyen bana katılabilir...

Avrupa'yı titreten malum 6 harfliler İngiltere'de farklı karşılandı. Bir nevi 'Senden korkan senin gibi olsun!' sloganıyla 'Madem öyle hepimiz virüsü kapıyoruz' diye meydan okudular.

Teorilerine göre 6 harfliler herkese bulaşınca özellikle orta yaşlı kesim malum şeye karşı savaşacak ve zaman içinde tüm İngiltere bağışıklık kazanacak.

'Sürü bağışıklığı' diyorlar yöntemlerine... Yani 6 harflileri insan sürüsünün içine salıyorlar... İnsanoğlu sürü halindeyken mücadeleye giriyor ve bir şekilde şeyi mağlup ediyor.

Minnacık virüs milyonlarca kişiyi öldüremeyeceğine göre insan galip geliyor sonucunda.

Tabii sürünün içindeki yaşlılar ne olacak diye düşünüyor insan. Çünkü ilgili 6 harfliler en çok onları etkiliyor. 

Anladığım kadarıyla yaşlıları 'feda edilebilir' şeklinde tanımlıyor İngiliz hükümeti.

'Ölen ölür, kalan sağlar virüsü mağlup eder, İngiltere de hayatına devam eder' şeklinde özetlemek de mümkün İngiliz sağlık operasyonunun ana temasını.

Kimisi de çok büyük bir kumar oynuyorlar diyor İngilizler için... Aslında kumar da demeyelim. İnsan hayatıyla kumar oynanmaz. Bu kumardan çok fazlası. Değişik bir delilik hali. 

İnşallah İngiliz hükümetinin taktiği tutar. Yoksa yandı gülüm keten ülke...

harfliler 6 oklulara da musallat oluyor malum. Yani CHP'lilere... Lakin 6 oklu kadınlar, 6 harflilerin yol açtığı salgına rağmen İstanbul'da bir araya geldi. Bütün kızlar toplandılar.

Kadınlar korkusuzca bir araya gelirken 6 okluların kurultayı ertelendi. E o zaman kadınlar niye toplandı? Toplanmadan önce kimseye sormadı mı 6 oklu kadınlar? İsteyen istediği gibi toplanabilir mi hal böyleyken?

Keza iktidar partisi de 6 harflilere rağmen binlerce kişinin katıldığı üyeliğe kabul etkinliği tertipledi. Alkışlar arasında rozetler takıldı. Herhalde rozetler takılmadan önce dezenfektana batırıldı. En azından öyle olduğunu düşünmek istiyorum.

Nükte bir yana tam 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!' derken Diyanet İşleri de 6 harfliler yüzünden cemaatle namazları kaldırdı. Münferit şekilde namaz devam edecek. Vakit namazlarının da evde kılınmasını tavsiye etti. 

Kesinlikle uyulmalı. Cemaatle namazda özellikle bitimde 'Esselamü aleyküm ve rahmetullah' derken önce sağdaki mümine, sonra da soldaki mümine 6 harflileri bulaştırmak olası. 

Diyanet İşleri'nin tedbirleri son derece yerinde.

Bu arada 6 harflilerin ve tüm tedbirlerin aslında boşuna olduğunu da gördük. Sivas'ta bir mağaza açılışında indirimli ürün verileceğini duyan kadınlar birbirini ezerek mağazaya girmeye çalıştı.

İndirimi duyan kadın 6 harflileri unuttu gitti.

Bilim Kurulu mu yasaklayacak şimdi indirimli mağaza açılışlarını? Bunu da devletten mi bekliyoruz?

Öte yandan okulları kapattık lakin AVM'lere gidiyor liseli gençlik... Ne anladık bu işten?..

Buraya da el atılsın. 6 harflileri yerle yeksan edelim...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.