Hava Durumu

Bursaspor, hesap, kitap...

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2020 06:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2020 06:02

Ümraniye deplasmanında yine camiayı yanılttı Bursaspor! Maçın henüz başında bulduğu pozisyonlarla "Gol geliyorum" dedi ve hemen geldi de. Karşılaşmaya 1-0 önde başladık neredeyse...

Bursaspor bu defa rahat kazanabilirdi. Tabii ismine yakışan mücadeleyi sergileyebilseydi!

Maçın hakeminin vermediği penaltılar, rakibe göstermeyip Bursaspor'a kolayca gösterdiği kartlar ve kendi hatalarımız derken 1 puanla yetinmek zorunda kaldı yeşil beyazlılar.

Hakem arkadaş görevini yapıp Seleznov'un pozisyonunda penaltıyı çalsa maç 2-0'a gelecek ve rakibin geriye dönmesi de imkânsız olacaktı. Shehu da kart görmeyecekti. İstanbulspor maçında arkadaşlarını eksik bırakmayacaktı.

Bir takımın kaderiyle herhalde bu kadar oynanabilirdi. Hakem Erkan Özdamar'ın hakemlik yapmaması gerektiğini, kulüplerin kaderinin bu tip beceriksiz ve basiretsiz hakemlere bırakılmaması gerektiğini vurgulamak gerek!

Tabii hakemi eleştirelim ama işini yapmaktan imtina eden yeşil beyazlı bazı topçuları da unutmayalım!..

Kubilay ve Onur'un sahadaki halini izledikçe hakikaten üzüldüm. Süper Lig tecrübeli, Bursaspor'u taşıması gereken 2 isim de "Benim bu sahada ne işim var?" der gibiydi. Kendi kalesine rakiple karışık gol gönderen Onur, ikinci golü de bulup serisini tamamlıyordu neredeyse...

Keza Kubilay da 90 dakikada 2-3 olumlu iş yapabildi. Yazık çok yazık!..

Artık Bursaspor camiasının özellikle Kubilay'a tahammülü kalmadı. İstanbulspor maçında ilk 11'de sahada olursa meydana gelecek negatif atmosfer sonucunda maçı da rakibe hediye edebiliriz.

İbrahim Üzülmez'i şimdiden uyaralım!..

Kendisine makul süre verilen her maçta rakip fileleri havalandıran bir Ali Akman'ın maçın sonunda 3-5 dakika oynatılması da akıl alır gibi değil! Hele Kubilay sahada dökülürken!..

Messi'yi Ümraniye'de bitime 5 dakika kala sahaya sürseniz ne yapabilirdi?

Korkakların zafer kazanmasının mümkün olmadığını hatırlatmamız lazım İbrahim Üzülmez'e!

Ve artık işimiz hesap kitap...

İstanbulspor ve Balıkesirspor maçları 6 puanla kapatılırsa rakiplerimizin üzerine çıkmamız büyük olasılık. Çünkü birbirleriyle oynayacakları süreç içindeler. Bu 2 maçın ardından hem Shehu hem de Özer takıma dönecek. 6 puanı alırsak sonrası için önümüz açık görünüyor.

İşte bu noktada teknik direktör becerisine ihtiyaç var. Eldeki malzemeden en iyi yemeği yapıp servis etmek zorunda!

59-60 puan ikincilik için yetecektir büyük ihtimal. Kalan 9 haftada 19-20 puan toplamak hayal değil. Yeter ki herkes olayın ciddiyetini kavrasın ve sorumluluk alsın.

Bu sezon Süper Lig'e dönüş biletini alamazsak yazın neler yaşayacağımızın bilincinde mi acaba yeşil beyazlı futbolcular?

Kulağımıza bazı futbolcular hakkında duyumlar geliyor! 2 ay her türlü fedakârlığı herkes yapacak! İşine ve kulübüne saygı duyacak, ona göre yaşayacak!

Başkan Mestan'ın herkesin kulağını çekmesi elzem!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.