Hava Durumu

Bursaspor için SMS!

Yazının Giriş Tarihi: 08.08.2019 06:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.08.2019 06:05

Sonunda SMS kampanyası başladı yeşil beyazlı camiada. Tüm operatörlerden BAĞIŞ yazarak 1963'e gönderiyorsunuz. 16 TL yardım ediyorsunuz.

Açıklanmasıyla birlikte büyük ilgi gördü kampanya. Katılım yüksek olacak. Şimdiden belli. Umarız ciddi bir meblağ toplanır Bursaspor için. Bir yaraya merhem olur.

Gördüğümüz kadarıyla kampanyaya camianın yaklaşımı türlü türlü:

'Bursaspor 1 tane, başka Bursaspor yok!' diyerek koşulsuz destek verenler. Tek telefonundan 2-3 kez mesaj atanlar ve çevresine yayanlar. Başka takım tutan arkadaşlarını bile etkileyip SMS göndermeye teşvik etmeye uğraşanlar.

'Bursaspor'u bu hale düşürenlere yazıklar olsun!' diyerek kızgın şekilde de olsa SMS gönderenler... Söylene söylene bağış yapanlar...

'Eski yönetimler ve Ali Ay'a son seçimde oy veren 1060 kişi yardım etsin! Ben şimdi yardım etsem yine batırırlar! Mestan yönetimi bir kuruş katkı koydu mu ki bizden istiyorlar?' diyerek bağış göndermeyenler.

Şimdilik tespit ettiklerim bunlar.

Son kategoridekileri ikna etmek için Mestan ve yönetiminin çıkıp verecekleri katkıyı açıklamaları şart. Yönetim elini cebine atmadan tam birlikteliği sağlamak çok güç.

Oysa ne transfer tahtası ne de diğer konularda açıklama geliyor. Sezon öncesi Bursaspor tam bir kapalı kutu.

Camia elini cebine atarken yönetici katkısı ise halen muamma.

Gariban taraftar kombine ve forma alarak, üstüne mesaj atarak destek verirken yönetim de bir zahmet elini taşın altına koymalı!

Bursaspor'u son 5 sezonda küme düşme noktasına getiren yönetim anlayışını ve sorumluları hepimiz biliyoruz.

Erkan Körüstan, Recep Bölükbaşı ve Ali Ay yönetimleri...

Hepsi büyük oranda suçlular. Mesut Mestan yönetimi mevzubahis 3 yönetimin yanına adını yazdırmak istemiyorsa transfer tahtasını açıp ihtiyaç duyulan noktalara transfer yapmak zorunda.

Son 5 yılda en suçsuz kesim ise yeşil beyazlı taraftar.

Gelinen noktada kabahati bulunmayan kesim yardım etmek için çırpınırken, Körüstan ve Bölükbaşı'nın da yardım için kesenin ağzını açması gerek aslında.

Ali Ay'ın başarısızlıklarının arkasına saklanmak kimseyi kurtarmaz çünkü.

 Çorbada onların da tuzu var.

Hem de azımsanmayacak kadar!..

Bana kalsa; geçmiş 3 yönetimden karma bir yönetim kurulu kurar ve 'Bu noktaya kulübü siz getirdiniz. Yalan yanlış isimleri transfer ettiniz. Olmayacak isimlere olmayacak paralar ödediniz. Menajerlerle neler karıştırdığınızı da en iyi siz biliyorsunuz. Kulübü devasa borca soktunuz. Devraldığınız borcu hepiniz katladınız. Madem bu denli berbat icraata imza attınız, şimdi de toparlayın vaziyeti bakalım. İşte Özlüce.. İşte kulüp.. Hadi naş naş' diyerek de çekilirdim.

Biraz marjinal fikir de olsa mantıksız değil aslen... Yapılabilirdi. Tabii artık çok geç...

Şimdi önümüzdeki transfer tahtalarına bakıyoruz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.